Udala sam se za OČUHA i to mi je najbolja odluka: Dala je odsečan odgovor kada su je pitali da li razgovara sa MAMOM

Vesti 16.04.2023 19:30 0

Kristi je uveravala pratioce da njena majka, koja se navodno može videti u pozadini videa s venčanja kako snima srećni par, u potpunosti podržava njihovu zajednicu

Udala sam se za OČUHA i to mi je najbolja odluka: Dala je odsečan odgovor kada su je pitali da li razgovara sa MAMOM

Printscreen/TikTok

 

Kristi je uveravala pratioce da njena majka, koja se navodno može videti u pozadini videa s venčanja kako snima srećni par, u potpunosti podržava njihovu zajednicu.

Proslavljajući svoje nedavno venčanje u Las Vegasu, novopečena mlada po imenu Kristi objavila je na TikToku snimak strastvenog prvog poljupca koji je podelila sa svojim mladoženjom nekoliko trenutaka nakon što su proglašeni mužem i ženom.

Tada je rumena mladea otkrila da joj je novi muž ujedno i očuh. “Udaja za mog očuha bila je najbolja odluka koju sam ikad donela”, hvali se Kristi, majka dvoje dece iz Tampe na Floridi, u tekstu na ekranu svog viralnog videa.

 

 

U naslovu za isečak, koji je sakupio neverovatnih 18,8 miliona pregleda, isečak je označila alarmantnim haštagom "#MarryYourMomsEx"

I, što nije iznenađujuće, zaprepašćeni korisnici TikToka nisu mogli da ne komentarišu ovaj nekonvencionalni brak.

“Mislim da ne mogu da zamislim situaciju u kojoj bi se to dogodilo, a da nema boli”, napisao je zgroženi komentator. “Na svetu postoji sedam milijardi ljudi. Zašto?" upitao je drugi skeptik.

 

 

"Stvarno je od 'tate' postao 'tatica', zar ne", našalio se jedan. "Nikada ne bi trebalo da postoji muškarac koji (svojoj supruzi) može da kaže 'tvoja mama to nije tako radila'", oglasio se drugi izbezumljeni korisnik TikToka.

I mnoge onlajn promatrače zanimao je Kristin odnos s njenom majkom - mladoženjinom bivšom ženom. "Jesam li ja jedina koja se pita kako ti je mama?" napisala je zabrinuta korisnica ove društvene mreže.

"Nije li mama uključena u 'Girl Code'", upitao je drugi, referišući se na ideju da je ženinom bivšem zauvek zabranjen pristup prijateljima i porodici.

Međutim, u sledećem isječku, Kristi je uveravala pratioce da njena majka - koja se navodno može vidjeti u pozadini videa venčanja kako fotografiše srećni par - u potpunosti podržava njihovu zajednicu.

“Da li me je (očuh) mamio? Ne”, napisala je u zatvorenom natpisu u nastavku objave. “Je li me moj očuh odgajao? Ne."

Nastavila je: "Jesam li bila maloletna kad sam ga upoznala? Ne. Razgovaramo li ja i moja mama još? Da", potvrdila je Kristi i dodala da njena majka i očuh tokom braka nisu imali zajedničku decu.

Komentari (0)
Loading