Ona radi u MRTVAČNICI: Jeziv posao joj je pomogao da zavoli sebe i živi punim plućima!

Vesti 12.04.2023 12:50 0

Influenserka Laura na TikToku deli objave koji ljudima daju uvid u posao u mrtvačnici, dok im ona objašnjava da je život jedan i da je kratak.

Ona radi u MRTVAČNICI: Jeziv posao joj je pomogao da zavoli sebe i živi punim plućima!

Shutterstock

Lauren Tejlor iz Minesote radi u mrtvačnici i susreće se s telima preminulih svakodnevno. Taj posao smatra umirujućim jer ne mora ni sa kim da razgovara i može raditi u miru. U mrtvačnicama Lauren radi od kad je bila tinejdžerka, a tvrdi da joj je to pomoglo da prihvati svoje telo. 

- Pre nego sam postala mama i radila ovaj posao, bila sam jako nesigurna zbog svog izgleda - otkrila je influenserka za "Daily Star."

- Od kad radim ovaj posao, shvatam koliko je život nepredvidljiv i zapravo vrlo kratak - rekla je.

 

@lovee.miss.lauren Love, someone who has seen first hand how quickly a life can end… #mortician #deathtok #fy #lifeisshort #inspostories #loveyou ♬ LULLABY WALTZ - Marcel Coulomb

 

Lauren danas na društvenim mrežama motiviše svoje pratioce da se zavole i prihvate svoj izgled.

- Ako želite obući kupaći kostim i otići na plažu, učinite to. Sutrašnjicu vam niko ne obećava - samo je jedna od njenih poruka. 

Influenserki je posao svakako pomogao da lepotu sagleda ih drugog ugla, a od kad je postala mama posvetila se više svojoj deci.

- Ja sam većinu svog života provela u blizini mrtvačnice, i nisam bila svesna da je smrt toliki tabu. Tek sam u odraslom dobu shvatila koliko imam jedinstven posao - rekla je Lauren koja je prikupila mnoštvo pratioca na TikToku nakon što je počela deliti informacije o svom poslu.

 

@lovee.miss.lauren And now we spend our weekends chasing dolphins ✨ LIFE IS SHORT ✨ Do what makes you happy. #florida #sunshine #lifeisshort ♬ Presave link in bio home by Matthew hall - Matthew Hall

 

- Moramo shvatiti da je život zapravo vrlo vredan i kratak - zaključila je.

Komentari (0)
Loading