Baka ima 66 godina, a izgleda kao da ima 26: "Mladi momci me opsedaju"

Vesti 30.03.2023 13:30 0

Baka iz Australije provodi mnogo vremena u teretani i zahvaljujući fizičkoj aktivnosti izgleda besprekorno

Baka ima 66 godina, a izgleda kao da ima 26: "Mladi momci me opsedaju"

Printscreen/Instagram

Atraktivna baka opsednuta fitnesom dobija više pažnje od suprotnog pola nego njena unuka. Lesli Maksvel (66) iz Melburna na Instagramu objavljuje golišave fotografije, uglavnom iz teretane u koju voli da ide sa unukom Tijom, koja priznaje da joj je baka prava konkurencija kada su muškarci u pitanju.

- Pošto izgleda tako fenomenalno za svoje godine, prilično je zanimljiva muškarcima - rekla je Tia. - Javljaju mi se čak i momci od 18 godina, što je zaista smešno. Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvatam kao kompliment, odlično je što sam im čak i zanimljiva - kaže Lesli.

 

 


I dok se unuka Tija raduje što baka dobija ogromnu pažnju na Instagramu, Leslina ćerka Vanesa, koju fitnes ne zanima, nije toliko srećna zbog maminih objava na društvenoj mreži.

- To je ipak moja mama, nije da je ćerka tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se menja, već samo da malo 'smanji doživljaj' - kaže Vanesa.

Lesli, s druge strane, svoje objave na Instagramu smatra delom svog posla.

 

 

 

- Jako me interesuje fitnes i uvek sam u teretani u oskudnoj odeći, ali se i takmičim, pa sam navikla da budem na sceni u malom bikiniju. Nemam problema da pokažem takve fotografije. Ne stidim se svog tela. Moram da budem proizvod onoga u šta verujem. Ne želim da se pokrivam i ako želim da pokažem svoje telo, pokazaću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš, zašto ne bi bio 'na vrhu sveta' - zaključila je Lesli.

 

 


Odlučila je da postane lični trener sa 48 godina i te godine pobedila je na svom prvom takmičenju u fitnesu. Smatra da svoj mladalački izgled duguje strogom fitnes režimu i činjenici da trenira najmanje pet puta nedeljno. U prošlosti, Lesli je radila kao šminkerka i na promocijama.

 

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading