Otišao je u TERETANU i dobio polno prenosivu bolest: Doktor je otkrio kako je to MOGUĆE

Vesti 22.03.2023 17:55 0

Muškarac se požalio svojim pratiocima na Tik Toku da je njegovo natečeno i crveno oko rezultat alergijske reakcije

Otišao je u TERETANU i dobio polno prenosivu bolest: Doktor je otkrio kako je to MOGUĆE

Shutterstock

Kada je otišao kod lekara, ispostavilo se da je uzrok sasvim drugi. Oko je pokazalo simptome infekcije hlamidijom, bakterijom koja izaziva venerične bolesti. Gde se zarazio? Na mestu gde je otišao da brine o svom zdravlju - u teretani. Ispostavilo se da je neko vežbao bez gaćica i širio bolest.

Dečko po imenu Džejden, koji je na TikToku upisan kao @grinni45, objasnio je da su ga fanovi naterali da ode kod lekara, nakon što je objavio ranije video snimke na mreži na kojima je njegovo oko crveno i natečeno. Ono što je mislio da je obična iritacija i alergijska reakcija ispostavilo se kao nešto mnogo ozbiljnije. 

Doktor je pregledao oko i ispostavilo se da postoji infekcija hlamidijom u oku. Ista ona koja je odgovorna za polno prenosivu bolest. 

 

 

Možete li dobiti spolno prenosive bolesti u teretani?

Zajedno sa lekarom su došli do zaključka da je on zaražen u teretani. Kako? Dovoljno je bilo da stavi svoj peškir na opremu na kojoj je sedeo neko ko nije nosio donji veš. Kada je peškirom obrisao oznojeno lice, bakterije su mu otišle pravo u oko.

Nakon što je saznao da je dobio hlamidiju u teretani, Džejden je pričao otvoreno o tome šta misli o osobi koja hoda okolo bez gaćica i širi klice.

Iz ovog primera vidimo da nikada ne trebamo da koristimo isti peškir za sprave i za brisanje lica.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading