Zbog objave na društvenim mrežama ODUZELI joj dete: Ono što su uradili sinu je ŠOKIRALO sve, pa su poslali POLICIJU na njihova vrata

Vesti 09.03.2023 11:15 1

Mladoj mami Sevnah Glembin je oduzeto dete zbog video klipa koji je postavila na TikToku

Zbog objave na društvenim mrežama ODUZELI joj dete: Ono što su uradili sinu je ŠOKIRALO sve, pa su poslali POLICIJU na njihova vrata

Printscreen/TikTok

Sevnah je pre par dana postavila video na kojem se njen muž igra sa detetom. Dečak je želelo da bude "krastavac", a roditelji su ga umotali u streč foliju i tako se na krevetu igrali sa njim. Dete je bilo veselo i super se provodilo. 

Dva dana nakon što je klip postavljen, policija je ženi zakucala na vrata i odveli su joj sina. 

"Ja sam postavila video kako se moj suprug i sin igraju. Neki ljudi su pomislili da mi maltretiramo naše dete", rekla je žena kroz plač.

"Mi nikada ne bismo povredili našeg sina. On je najbolja stvar u mom životu i on je moje čudo. Nakon tri pobačaja njega sam dobila i on je svetlo na kraju tunela", dodala je ona.

Dete je odvedeno u hraniteljsku porodicu, a socijalna je započela proveru roditelja.

 

 

"Ja ne znam šta da radim. Ja ne snimam klipove da bih zarađivala. Moj kanal nije monetizovan. Ja ne zarađujem na svom detetu ovde, samo sam želela da postavim mali deo našeg života, a sada se osećam beznadežno u ovoj situaciji".

Ali na sreću deteta i roditelja sve se završilo dobro. Dečak je vraćen kući nakon što su nadležni utvrdili da će biti siguran sa mamom i tatom.

 

@savannahglembin

CPS cleared us of wrongdoing and determined our home, with us, is a safe one for our son, despite that…a hard lesson was learned, a mistake we will never make again, this weekend was extremely traumatic for us as a family and will be taking time away to heal

♬ Look After You - The Fray

 

"Naučila sam jednu tešku lekciju, neću dozvoliti da ikada više svoje dete ugrozim".

Anketa

Da li je vama ovo maltretiranja?

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Slaven
09.03.2023 12:56

Jedna od.hiljadu budala koji.snimaju svoju decu sta god im je namera. Idiote treba urazumiti...dobro.je prosla..sada...ubuduce ko.zna sta ce se sve desavati ....oduzimace im decu.bez povratka.