Otkrila je da je muž vara, pa ga testirala: Svima nam je neprijatno zbog njene priče

Vesti 01.03.2023 17:00 0

Prevarena žena priznala je da se, uprkos svemu što je otkrila, nadala da će je muž ipak odbiti u pokušaju da popravi njihovu vezu i brak.

Otkrila je da je muž vara, pa ga testirala: Svima nam je neprijatno zbog njene priče

Printscreen/TikTok

Nakon što je pronašao dokaze o prevari, njen muž je odbio da joj kaže s kimje  vara 'za njeno dobro', pa je postavila zamku da sama otkrije istinu. Saznanje da vas supružnik vara je poražavajuće i teško ga je prevazići, ali nije neuobičajeno.


Više od 46% ljudi u braku je imalo afere, a od toga je samo 24% reklo da su ostali zajedno. Holi Lanfer je odlučila da koristi društvene mreže kako bi otkrila otkriće afere svog muža i njegovu šokantnu reakciju i zatražila savet o tome šta bi trebalo da bude njen sledeći korak.

Za početak, Lanfer je priznala da je bila u haosu i rekla da je plakala tri dana. Očekivala je da će biti osuđena jer je podelila svoju priču na društvenim mrežama, ali je nastavila. Žena je rekla da je uhvatila svog muža u aferi kada je pregledala njegove poruke. Kada ga je pitala o aferi, on je odbio da otkrije bilo kakve detalje. Zabrinuta supruga je, naravno, imala je mnogo pitanja o datoj situaciji, ali je odbio da odgovori.


Poruke su, objašnjava ona, sačuvane pod izmišljenim imenom, a njen suprug je otvoreno rekao da sa njom neće deliti detalje o aferi. Rekao joj je da je to za njeno dobro i da detalji nisu bitni - da sve što želi je da mu ona samo oprosti i zaboravi. Ali nije se osećala kao da može da obradi situaciju, a da ne zna šta se tačno dogodilo. Ona se obratila svojim pratiocima i pitala ih da li treba da posluša savet svojeglavog muža ili da nastavi da traži odgovor

Očekivano, pratioci su muža razapeli zbog drskosti. Većina je verovala da činjenica da neće otkriti identitet svoje ljubavnice znači da je to neko koga njegova žena poznaje. - Prvo sam mislio da je poznaješ. On ne odlučuje šta treba da radite – rekli su.

- Nikada nisam bila u braku, ali sam bila sa ocem svog deteta 7 godina. Jednom kada počnu, ne prestaju. Trudila sam se i trudila... Želim ti dobro i oporavak - podelila je svoje iskustvo druga žena. Nakon nekog vremena, Lanfere je takođe prijavila vesti, nakon što je dublje istražila postupke svog muža. Rekla je da su je kontaktirali neki koji su radili za njenog muža u prošlosti i dali joj neke zapanjujuće detalje o tome zašto su napustili njegovu kompaniju. Bivši zaposleni tvrdili su da je na društvenim mrežama želeo da upozna lokalne žene i čak se hvalio da je varao svoju ženu.


- Verovatno sam upravo sada otkrila vrh ledenog brega sa ovom devojkom - priznala je Lanfer i dodala da je verovatno bilo još ljubavnica. Odlučila je da vidi da li je njen muž još uvek spreman za aferu. Dogovorila se sa oženjenom prijateljicom koju njen muž dobro . Poslala ju je na rođendan jer je znala i da će njen muž preljubnik biti na zabavi u subotu uveče. Lanfer je priznala da se uprkos svemu što je otkrila, nadala da će je muž ipak odbaciti u pokušaju da popravi njihovu vezu. Pao je na njenom testu i pokušao je da se poveže sa ženinom prijateljicom.

- Potpuno je uhvatio mamac... Potpuno je pokušao da se poveže sa njom. Čak i nakon što je napustila bar. Posezao je za njom cele subote uveče do dva ujutru... – razočarana je bila žena. Dodaje da je očajnički pokušavao da privoli njenu prijateljicu da dođe sutradan, slao joj nekoliko poruka, ali bezuspešno. Konačno, nakon što je odbijen, odlučio je da priđe svojoj ženi u nedelju uveče, rekavši joj da mu nedostaje i da želi da ide na savetovanje. Lanfere se pomirila sa činjenicom da njen muž nema osećaj za kajanje i da se ona 'apsolutno udaljava' od njega. Njeni saputnici su joj ponudili reči utehe, ali je većina molila da ostane u svom domu. - Ne napuštajte svoj dom. Ti i deca ostanite, neka on ide. Nikada ne napuštajte svoj dom – rekli su joj. Još jedna žena je podelila isto osećanje. - Moj savet je da prvo priložite dokumentaciju, ne izlazite odmah iz kuće - savetovala ju je. Drugi su bili zabrinuti za njeno emocionalno zdravlje. - Idite na savetovanje, ali ne sa njim. Biće vam potreban terapeut sa informacijama o traumi, predložili su.

Komentari (0)
Loading