Potrošila BOGATSTVO da liči na barbiku: Mnogi muškarci se zabezeknu kada vide njene stare fotografije (FOTO)

Vesti 24.02.2023 09:00 1

Mia Kostelo je od malih nogu znala da je rođena u pogrešnom telu

Potrošila BOGATSTVO da liči na barbiku: Mnogi muškarci se zabezeknu kada vide njene stare fotografije (FOTO)

Printscreen/Instagram

Potrošila je preko pola miliona dolara da bi svoje telo „ispravils“. Ova 22-godišnjakinja je prošla kroz mnoge operacije da bi se konačno osećala dobro u svojoj koži. Sada ju je teško prepoznati na fotografijama iz prošlosti.

 

 

Mia Kostelo se promenila do neprepoznatljivosti nakon nekoliko medicinskih procedura. Transrodna žena je od malih nogu znala da nije trebalo da se rodi u telu dečaka. Već sa 16 godina počela je svoju transformaciju.

Mia je potrošila mnogo novca na sve operacije promene pola i izgleda. Sve je radila da bi postala žena. Ona je prošla povećanje grudi, operaciju feminizacije lica i brazilsko podizanje zadnjice.

 

 

- Prvu operaciju sam imala sa 18 godina, bilo je to povećanje grudi. Takođe sam imala dve operacije rinoplastike i operaciju feminizacije lica gde sam uklonila bradu i remodelirala svoju vilicu […] Takođe sam imala brazilsko podizanje zadnjice i planiram da uradim još jedno u bliskoj budućnosti. Nedavno sam imala fejslifting u Turskoj. Nije mi trebao, ali koža mi je bila malo opuštena nakon brijanja lica. Naravno, radim i usne, nadogradnju kose, nokte, a takođe popunjavam vilicu i obraze.

Mia iz Mančestera godinama je skrivala svoj identitet. Sada, nakon što je doživela "metamorfozu", želi da normalizuje temu rodne korekcije u društvu kako to više ne bude tabu tema. 

Komentari (1)
Loading
002211
24.02.2023 10:05

To nije Barbika. To je plastika.