Stala je na VAGU u kupatilu svog dečka i doživela BLAM: " Da sam znala za OVO, nikada se ne bih usudila"

Vesti 18.02.2023 22:00 0

Devojka je samo želala da se izmeri ali nije ovo očekivala

Stala je na VAGU u kupatilu svog dečka i doživela BLAM: " Da sam znala za OVO, nikada se ne bih usudila"

Shutterstock

- Koristila sam vagu u njegovoj kući, ali moja težina je ubrzo postala obaveštenje na njegovom telefonu - šokirana je devojka koja je samo htela diskretno da se izvaga kod dečka.

Znatiželja je ubila raspoloženje na sastanku kad se Ešli zatekla u kući momka s kojim se tada viđala i otišla do kupatila. Nakon što je obavila svoj posao i osvežila se, ugledala je vagu.

Zaintrigirana, Ešli je odlučila da proveri svoju telesnu težinu, ali nije shvatila da se radi o malo naprednijoj vagi od standardnog uređaja.

Iako je mislila da će taj njen čin biti potpuno diskretan, dočekao ju je veliki šok nakon što rezultat ipak nije bio tako privatan.

- Kako sam se osećala kad sam išla u kupatilo u kući tog tipa i videla vagu, izvagala se i poslala obaveštenje na njegov telefon... Recimo samo da nikada više nisam osetila nasumični poriv da stanem na svaku vagu na koju naiđem - opisala je na TikToku neprijatnu situaciju.

@ashleyyynicoleee95 Let’s just say I have never felt the random urge to step on every scale I come across ever again #fyp#horrifying#fy #bffr ♬ original sound - Yasssssss 🔥

Ispostavilo se da ona nije jedina koja je doživela ovo iskustvo, jer su mnoge druge žene prijavile neprijatne trenutke u kući partnera.

- Samo bih otišla - rekla je jedna.

- O, bože, isto, samo što sam to učinila više puta, a da nisam bila svesna, a treći put kad sam to učinila, zapitala sam se zašto se stalno vagam - prisetila se druga.

- Razmišljao bih o ovome barem jednom dnevno do kraja života - komentarisali su.

- Nikada nemojte koristiti vagu koju ne posedujete - poručili su.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading