Vređali su je govoreći joj da je DEBELA: Loren je deset dana PRE POROĐAJA saznala da je trudna

Vesti 15.02.2023 15:20 0

Vređali su je zbog njene kilaže, ali se ispostavilo da je trudna

Vređali su je govoreći joj da je DEBELA: Loren je deset dana PRE POROĐAJA saznala da je trudna

Printscreen/Youtube

 

Tokom cele trudnoće nijednom nije posumnjala da je trudna, jer su joj menstruacije uvek bile neredovne. A onda se devet dana od kako je saznala na pregledu da je u drugom stanju - porodila i dobila dečaka.

Loren Čok iz Memfisa bori se sa policističnim jajnicima od tinejdžerskih dana. Budući da je imala nekoliko spontanih pobačaja, mislila je da nikad neće moći da ima decu.

- Suprug i ja smo se pomirili s tim da nikad nećemo imati decu. Verovali smo da nam je tako suđeno - priznala je žena.

Kako je godinama imala problem sa viškom kilograma, nije primećivala da se njena kilaža menja u skladu sa njenom trudnoćom.

- Vređali su me da sam debela, da sam se još više ugojila. Bila sam nesrećna zbog toga.

Ali onda se dogodilo pravo čudo. Nedelju dana pre Dana zahvalnosti Loren je saznala da nosi dečaka. Najbizarnije je to što je otkrila kad je bila trudna već 38 nedelja.
To je saznala na ginekološkom pregledu, koji je zakazala jer je zaključila da nešto s njom nije u redu, preneo je People.

Tokom cele trudnoće nijednom nije posumnjala da je trudna jer su joj menstruacije uvek bile neredovne, što je karakteristično za policistične jajnike. Zato sada ima snažnu poruku za ljude koji imaju problem sa plodnošću.

- Nikada nemojte da prestanete da verujete. Ako je suđeno, postaćete roditelji. Nemojte da vam to bude preokupacija - zaključila je Čokova.

 

 

Komentari (0)
Loading