"Ovakav stepen BEZOBRAZLUKA i BAHATOSTI nigde ne postoji": U zgradi u Srbiji izbio RAT zbog radova u stanu, prepucavaju se preko oglasne table

Vesti 01.02.2023 10:32 0

Oglas u jednoj zgradi u Srbiji je posvađao stanare

"Ovakav stepen BEZOBRAZLUKA i BAHATOSTI nigde ne postoji": U zgradi u Srbiji izbio RAT zbog radova u stanu, prepucavaju se preko oglasne table

Shutterstock, Twiter

Vrlo često se na društvenim mrežama pojavi neka prepiska u vidu prepucavanja komšija. Ovaj put je reč o obaveštenju na oglasnoj tabli koje je svim komšijama delovalo vrlo nerealno.

Tako se na Tviteru pojavila jedna poruka koja upozorava komšije da će jedan od komšija u periodu od dva meseca da vrši radove u stanu i da pravi buku.

 

 

 

Naime, na odštampanom listu nalazi se obaveštenje za komšije:

- Poštovane komšije, želim da vas obavestim da ćemo u stanu broj 30 izvoditi radove u perodu od 23. januara do 15. marta 2023. godine, poštujući kućni red i održavajući čistoću hodnika. Za sve informacije pozovite boroj... Srdačan pozdrav i hvala na razumevanju.

Iznad ove objave neko ko očigledno ne veruje u savest suseda hemijskom olovkom je dopisao:

- Znači probijanje mozga dva meseca! Halo! Jel pravite kuću?

A ispod je takođe hemijskom olovkom prekriženo "hvala na razumevanju", jer je očigledno da razumevanje za kućne radove i buku od trajanju od dva meseca nemaju komšije.

Tviteraš koji je na ovoj mreži imenovan kao Armagedon je podelio objavu i napisao:

- Samo u Srbiji može da se renovira stan dva meseca u Januaru. Ovakav stepen bezubrazluka, bahatosti nigde ne postoji.

Komentari ispod ove objave samo su se nizali.

- Da, toliko traju radovi. Nemoguće je naći majstore i sve ih uskladiti. Za koliko vi mislite da se završava stan, 3 dana?

- Pa čovek kupio stan, hoće da ga sredi i da se useli. Nećše više da plaća zakup. Kulturno obavestio komšije i ako odrzi što je napisao (kućni red i čistoću) i ne razumem šta nije u redu. Kome to smeta, treba da živi u kući a ne u zgradi.

- Nije korektno. Prvo je radio kupatilo tri nedelje vidi hilti 6-7 sati dnevno.Posle toga pauza par dana i kreće haos nakon toga, sečenje zidova, bušenje itd. Tek tada ostavlja ovo obaveštenje na ulazu. Eto ti proceni.

- Mi smo u zgradi prošle godine (12. januar) imali slično obaveštenje, samo bez roka završetka. Počelo je tada, a završilo se krajem juna. Radovi nisu bili non-stop, ali bukvalno dan nije prošao bez nekog sranja, pri čemu su hiltijem tukli kao da ruše Keopsovu piramidu

- To je sve veliko "ako" poštuju kućni red, ako ostave majstore bez nadzora zabole ih za kućni red. Ostaviće prljav lift, hodnik, ulaz ceo i tako 2 meseca, a potraje to i više.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading