Viktorija ruši sve PREDRASUDE: Sa šest godina je doživela strašnu NESREĆU gde je izgubila obe ruke i nogu, danas je INSPIRACIJA mnogima!

Vesti 26.01.2023 11:37 0

Nesreća je nije zaustavila da ostvari svoje snove

Viktorija ruši sve PREDRASUDE: Sa šest godina je doživela strašnu NESREĆU gde je izgubila obe ruke i nogu, danas je INSPIRACIJA mnogima!

Printscreen/Instagram

Viktorija Salcedo (26) je doživela tešku nesreću kada imala samo šest godina. Tada su joj amputirani udovi, izgubila je obe ruke i jednu nogu. 

Ona je danas inspiracija drugima, nije dopustila da je nesreća sputa ka svom cilju. 

 

 

Viktorija tvrdi da nikada nije ni pomislila da će biti infuenserka a sada ima skoro 200.000  pratilaca. Danas je veoma tražena i u modnoj industriji. 

- Nikad nisam mislila da ću biti uticajna osoba - istakla je ona.

- Ali volim da delim svoj život sa drugima. Volim da mi ljudi pišu i postavljaju mi pitanja, da znaju da mogu da računaju na mene - rekla je.

 

 

Prelepa brineta pomogla je da se redefinišu ideje o lepoti, pa se takmičila i na izboru za Mis Ekvadora 2021. godine.

 

 

- Nisam otišala tamo da me prihvate. Otišla sam tamo da predstavljam svoju zemlju, sebe kao ženu,  kao duševno biće, kao još jedan oblik lepote - komentarisala je.

Tokom godina ona je naučila da desnom nogom obavlja sve poslove, kao što su jelo i sve osnovne stvari. Odlučila se za zdrav život pa je tako počela da se posvećuje teretani, najviše kada dobila protezu za nogu. 

- Koristim ono što sam proživela, što sam naučila i to delim. Za mene je inspirisanje drugih prilika da promenim mišljenje ljudi. To je takođe, prilika da podelim deo sebe sa drugima - završila je ona za "Dejli star".

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading