Sara iz Niša smršala 27 kg za PET meseci: Evo čega se odrekla i zašto joj sada šalju poruke mržnje (FOTO)

K.Ć. Vesti 25.12.2022 17:00 0

Sara Marjanović (23) oduševila je sve kada je na svom Tviter nalogu objavila da je uspela za 5 meseci da smrša čak 27 kilograma

Sara iz Niša smršala 27 kg za PET meseci: Evo čega se odrekla i zašto joj sada šalju poruke mržnje (FOTO)

Printscreen/Twitter

Mlada devojka iz sela Orljane u okolini Niša je u januaru odlučila da je vrag odneo šalu kada je stala na vagu koja je pokazivala 94 kilograma.

15. januara Sara je izgledala ovako:

Međutim, njen put nimalo nije bio lak, i mnogo toga je morala da se odrekne.

“Korigovala sam ishranu i sa četiri do pet hiljada dnevnog unosa kalorija spala na 1.500. Zamislite da sa 5 hamburgera i 2 litra gaziranog soka pređete na tanjir supe i kuvano jaje. Izbacila sam brzu hranu, testa, sokove, slatkiše, slano, masnu i preprženu hranu. Imam 3 obroka dnevno bez užine između. U početku je bilo jako teško. Mnogo odricanja pre svega. Ali, kada sam posle 6 nedelja videla da imam 10 kilograma manje, bila sam jako iznenađena i odlučila da nastavim dalje. Pridržavala sam se svoje ishrane, nisam imala čak ni tzv. cheet day. Bili su ti i treninzi, a kako je vreme prolazilo, kilogrami su nestajali”, ispričala je Sara za Telegraf.

Postepeno, njen napredak je bio sve vidljiviji:

Upornošću i velikom voljom, Sara je stigla do samo 67 kilograma, i njene nove fotografije pokazuju koliko se dobro oseća u svom “novom” telu.

 

 

Međutim, nakon što je objavila tvit u kojem je navela da je drastično smršala za samo 5 meseci, usledile su stotine komentara, i to uglavnom negativnih.

Pojedini su je otvoreno vređali i tvrdili da laže i da je nemoguće tek tako skinuti kilograme. Drugi su smatrali da je sve ovo “fejk” i da je izmislila celu priču, treći su je napadali da bi sve uradila da bi privukla pažnju.

Čak su je žene kritikovale što propagira ishranu sa samo 1.200 kalorija.

Ali, Marjanovićeva je brzo hejterima zapušila usta:

“Kada budete spremni da za pet meseci pojedete tri kockice čokolade, jedno parče pice, imate tri obroka bez užina između, i trenirate šest dana nedeljno, sve je moguće. Probajte i videćete sami”, poručila je Sara.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading