Otišla je u Tursku na plastičnu operaciju: Nastao je HAOS nakon što je skinula zavoje sa glave

K.Ć. Vesti 13.12.2022 14:10 0

22-godišnja Mejzi Edvards je influenserka koja ne beži od poboljšanja svoje lepote uz pomoć estetske medicine

Otišla je u Tursku na plastičnu operaciju: Nastao je HAOS nakon što je skinula  zavoje sa glave

Printscreen/TikTok

Nedavno je otišla u Tursku, gde je podvrgnuta plastičnoj operaciji nosa. Proces zarastanja i efekte nakon potpunog zarastanja rana, pokazala je na TikTok-u. Korisnici interneta su nemilosrdni, smatraju da je ovakvim postupkom sama sebe povredila.

Iako ima samo 22 godine, već je imala brojne estetske zahvate. Mejzi Edvards, koja dolazi iz Liverpula, na društvenim mrežama ne krije da je estetska medicina njena velika strast.

Ova 22-godišnjakinja je podvrgnuta rinoplastici. Video, koji prikazuje ceo proces, izazvao je senzaciju na vebu

Mejzi se, uprkos mladosti, već može pohvaliti popriličnom količinom novca koju je potrošila na svoju lepotu. Do sada je imala dve operacije nosa, podizanje kapaka, botoks i više filera za usne. Potrošila je oko 10.000 dolara za sve tretmane do sada. 

Ovaj 22-godišnjakinja je nedavno imala još jednu operaciju nosa. Kako je izgledao postupak i ceo oporavak nakon njega, Mejzi je pokazala u videu objavljenom na TikTok-u.

 

 

Na snimku, koji je pregledan 1,7 miliona puta, prvo vidimo 22-godišnjakinju na bolničkom krevetu, sa plavim markerom na licu u blizini slepoočnica gde će hirurg napraviti rezove. U sledećem kadru, Mejzi već leži sa glavom pokrivenom zavojima. Zavoji joj pokrivaju lice i nos. U sledećim scenama možemo pratiti spor proces zarastanja. Vremenom je ženi bilo potrebno sve manje zavoja, a na kraju je na nosu ostao samo lagani stabilizacioni zavoj. Video se završava sa fotografijom žene gde se vidi kako sada njen nos izgleda.

Video je brzo postao popularan na mreži, a korisnici interneta nisu štedeli negativne komentare. Mnogi ljudi su komentarisali da Mejzi posle operacije nosa izgleda gore nego pre nego što je to uradila. Istakli su i njenu mladost, prepoznajući da je još rano da se skalpelom popravlja njena lepota. Mlada žena mora da je kritiku primila k srcu jer su svi komentari objavljeni ispod snimka nestali, a mogućnost dodavanja novih blokirana.

Komentari (0)
Loading