"Rentala sam STAN na DAN pa saznala da me dečko VARA": Ispovest Beograđanke je ŠOKIRALA javnost, kako je MOGUĆE da se sve tako potrefilo?

Vesti 28.11.2022 21:15 0

Devojka iz Beograda je objavila svoju priču na stranici ispovesti i šokirala javnost spletom okolnosti

"Rentala sam STAN na DAN pa saznala da me dečko VARA": Ispovest Beograđanke je ŠOKIRALA javnost, kako je MOGUĆE da se sve tako potrefilo?

Shutterstock

Sa prevarom uglavnom povezujemo trenutak, čin koji se desio jednom ali izazvao najveću bol. Prevario me. Svršena radnja. Međutim, varanje može da ima i tajni karakter. Da traje mesecima, pa i godinama. Takvo varanje je u slučaju devojke koja je objavila svoju priču na Ispovestima.

Shutterstock

 

- Moja dobra prijateljica izdaje stan na dan. Ja to nisam spominjala nikad momku s kojim sam provela nešto malo više od godinu dana jer ja imam svoj stan i tu smo se viđali, nije nam bilo potrebno iznajmljivanje, započinje devojka ispovest za nevericu na jednom od domaćih foruma koji su vremenom postali i regionalni pa na njemu komentarišu učesnici iz čitave nekadašnje Jugoslavije. Jednom ona nije stigla da odnese ključ osobi koja je unajmila stan za taj dan pa sam joj učinila uslugu i ja sam otišla ispred tog stana da sačekam i predam ključ - nastavlja devojka koja je potom pred vratima imala šta i da vidi. Tamo me dočekao moj momak i neka cura. Uglavnom ispostavilo se da je s njom preko 2 godine u vezi na daljinu a paralelno je bio sa mnom - ispričala je devojka na forumu posle čega je usledila lavina komentara.

Komentari ispod ove objave su uglavnom bili jednoglasni. Većina se složila da je to bio jednostavan način da joj drugarica saopšti da je dečko vara.

Shutterstock

 

Dok je na iznenađenje svih bilo i komentara gde muškarci veruju da je to "trebalo" da se desi. Jer, zaboga, kako muškarac da bude veran ženi ako im je veza na daljinu?

Shutterstock

 

Šta vi mislite o ovoj temi?

 

 

Komentari (0)
Loading