Ona je povećala GRUDI prirodnim putem: Niko ne može da veruje da je jedina TAJNA u ovome!

Vesti 27.11.2022 14:30 0

Kejsi Džonson, koja je imala male grudi, otkrila je tajnu kako da ih poveća bez odlaska pod nož

Ona je povećala GRUDI prirodnim putem: Niko ne može da veruje da je jedina TAJNA u ovome!

Printscreen/TikTok

Tvrdi da je povećala njihovu veličinu konzumirajući "dobre masti". Kejsi je, kaže, počela da se hrani "intuitivno" u martu prošle godine i tako povećala grudi bez da se ugojila više od dva kilograma.

- Pre nego što kažete da sam se ugojio – ugojila sam se nešto više od dva kilograma i to definitivno ne bi uticalo na moje grudi kao što je bilo - rekla je Kejsi u TikTok video snimku.

 

@awholelottahealth my testosterone increased after this one 😤😤 #awholelottahealth ♬ Lollipop - Lil Wayne

 


- U martu 2021. možete videti da uopšte nemam grudi. U tom trenutku sam brojala kalorije oko tri godine. Tada sam bila na strogoj dijeti koja mi nije dozvoljavala da jedem dovoljno masti, pa sam konzumiraju oko 60 grama masti dnevno, što nije ništa -  rekla je ona. Kejsi je počela da "jede intuitivno" i prestala da se plaši dodavanja maslinovog ulja, avokada, orašastih plodova i bilo kakve masti u hranu.

- Onda sam otišla u Meksiko i definitivno sam dobila nekoliko kilograma nakon moje intuitivne ishrane. Ali dobila sam Covid-19 u Meksiku i to me je nateralo da zaista preispitam svoje zdravlje. Počela sam da uzimam vitamine i mislim da je to napravilo veliku razliku -  rekla je.


Ne postoje naučni dokazi koji bi podržali Kejsijevu tvrdnju da je masnoća "ciljala" određene delove njenog tela. Ali poznato je da jedenje "dobrih masti“ poput avokada i zdrava ishrana sa dovoljno kalorija može dati ljudima zdravije, prirodnije obline.

 

Komentari (0)
Loading