Borba sa KARCINOMOM još ne prestaje: Mira Škorić otkriva kako je KRILA bolest od svoje porodice

Vesti 27.10.2021 13:06 0

Mira Škorić o svojoj borbi s karcinom priča godinama unazad

Borba sa KARCINOMOM još ne prestaje:  Mira Škorić otkriva kako je KRILA bolest od svoje porodice

Blic.rs

 

Mira Škorić nikada nije spadala u osobe koje se plaše bilo čega, pa ni bolesti. Kako sama kaže, prema svom zdravlju je uvek bila nemarna dok organzam nije počeo da joj šalje signale da nešto nije u redu. Osećala je neobičan umor, malaksalost, a pojavile su se i povišene temperature.

- Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbiljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice - rekla je svojevremeno za "Informer" pevačica koja sada priznaje da nikada nije opuštena u potpunosti, jer bolest uvek može da se vrati.

- Iskreno da vam kažem – ne, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti. Najviše mrzim rečenicu ja sam pobedio rak, to nikada ne treba da se izgovori jer ta bolest uvek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila, zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posledice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo - navodi Mira za "Alo" i dodaje:

- Ali, idemo dalje, nema stajanja, suočiš se, boriš se, ja idem glavom kroz zid - rekla je pevačica.

 

Komentari (0)
Loading