Mislila je da je upoznala savršenog MUŠKARCA: Nakon TRI izlaska dobila je JEZIVU poruku na FEJSBUKU

Vesti 22.11.2022 15:37 0

Upoznala ga je preko aplikacije, a ubrzo su počeli da izlaze zajedno

Mislila je da je upoznala savršenog MUŠKARCA: Nakon TRI izlaska dobila je JEZIVU poruku na FEJSBUKU

Printscreen/TikTok

Ono što je interesantno i uzbudljivo u vezi sa upoznavanjem na mreži jeste da su mogućnosti beskrajne, a vaš budući partner bi mogao da među mnogim korisnicima. Nažalost, često se dešava da prilikom susreta na aplikacijama naletite na nekoga sa ne tako čistim namerama. Upravo to se dogodilo ženi koja je na svom profilu @datingprofiledr ispričala kakav je osećaj biti u svetu aplikacija za upoznavanje sa 40 godina.

- Moram na početku da naglasim da sam brisala profile iz aplikacija za upoznavanje jer sam naučila lekciju - rekla je ona. Naime, ona se pre nekoliko meseci na jednoj od prijava povezala sa, po njenom mišljenju, fantastičnim muškarcem.

- Bio je malo stariji od mene i delovao je odlično. Išli smo na čak tri sastanka i činilo se da sve ide više nego dobro – nastavila je ona. Nakon što se zaista zainteresovala za ovog momka i počela da priča o njemu svojim prijateljima kao da je postalo stvarno ozbiljno, on je iznenada prestao da šalje poruke i odgovara.

Nešto kasnije, 40-godišnja žena je na Fejsbuku dobila poruku od devojke sa kojom je išla u srednju školu. Otkud ga poznajete?“, glasio je tekst pored fotografije muškarca. Odmah je odgovorila da je upoznala muškarca na jednoj od aplikacija za upoznavanje, otišla na nekoliko veoma romantičnih sastanaka sa njim, i na kraju je jednostavno prestao da joj odgovara. "Oh, stvarno?" upitala je njena drugarica iz srednje škole, a zatim nastavila: "On je moj dečko poslednje četiri godine!" Izvinjavajući joj se što je morala da sazna da je na ovaj način vara, poslala joj je sve poruke koje je razmenila sa njim, kako bi potvrdila svoju priču.

Mnogi korisnici koji su pogledali video odlučili su da podele svoja slična iskustva. – Šokirala sam se kada sam shvatila koliko muškaraca se predstavlja kao samci, a zapravo su u vezi ili, još gore, u braku – napisala je jedna korisnica. - I ja sam se jednom opekao na sličan način i od tada više ne koristim te aplikacije - dodao je drugi.
 

Komentari (0)
Loading