Majka joj se PREUDALA, a ona se zaljubila u OČUHOVOG sina: "Sada mi je MUŽ, a trebalo je da mi bude BRAT"

Vesti 10.11.2022 08:00 0

Mnogi su je osuđivali jer su gledali na njenog sadašnjeg muža kao da joj je zaista brat, iako nisu u krvnom srodstvu

Majka joj se PREUDALA, a ona se zaljubila u OČUHOVOG sina: "Sada mi je MUŽ, a trebalo je da mi bude BRAT"

Printscreen/Instagram

Pre nego što je upoznala Samulija (27), 23-godišnja Finkinja Matilda Erikson, kaže, nije ni razmišljala o braku, ali to se promenilo kada se njena mama udala za njegovog oca; a par se umesto kao brat i sestra zbližio kao momak i devojka.

- Kada je moja mama počela da dovodi njegovog tatu kući 2019. godine i nas dvoje smo se upoznali i odmah smo se svideli jedno drugom - prisetila se za Yahoo News svog prvog susreta sa Samulijem, koga je prvi put videla u svojoj kući na rođendanskoj žurki svoje majke.

„Odmah smo počeli da izlazimo, a dve nedelje kasnije on se već uselio kod mene. U početku je sve bilo dobro i prirodno." Iako su joj, kaže, neki prijatelji rekli da nije mudro da ga viđa, majka joj je, kaže Matilda, pomogla da odluči šta zaista želi. „Neki naši zajednički prijatelji su nas na neki način osuđivali, jer nisu mogli da pobegnu od pomisli da treba da mi bude kao brat...“

- Zato mi je mama, kada je to čula, rekla da uradim ono što smatram da je ispravno, da sve ostalo ostavim po strani i da sledim svoje srce - kaže Finkinja, i to je uradila. Od nedavno je udata za Samulija. "Oboje smo ranije bili u nekoliko dugih veza, ali nikada se nismo tako osećali ni sa kim!" I pored činjenice da im ta ideja nije smetala, Eriksonova kaže da čak misli da su i ona i njegovi roditelji zapravo potajno želeli da se njih dvoje povežu i da se dopadnu jedno drugom. Međutim, dodaje ona, pre nego što je rekla „da“, istražila je da li postoje pravne komplikacije sa kojima bi par mogao da se suoči u budućnosti.

- Prvo smo pronašli neke lažne informacije da bi naš brak trebalo da bude nezakonit, ali su nam advokati rekli da nećemo imati problema - rekla je ona. Za sada se, dodaje, ona i Samuli se odlično zabavljaju i brinu jedno o drugom, a jednog dana bi voleli da imaju zajedničku decu.
 

 

Komentari (0)
Loading