Svi SALONI lepote su mu ZALUPILI vrata: Za ovog KUVARA granica ne postoji, ako drugi ne žele da mu UBRIZGAJU FILERE, uradiće on to sam

Vesti 02.11.2022 16:05 0

Alan Džekson (27) procenjuje da samo u usnama ima oko 30 ml filera i potpuno je opsednut ovim tretmanima

Svi SALONI lepote su mu ZALUPILI vrata: Za ovog KUVARA granica ne postoji, ako drugi ne žele da mu UBRIZGAJU FILERE, uradiće on to sam

Printscreen/Facebook

Nakon što je postao zavisnik od popularnih kozmetičkih tretmana, samo nekoliko kozmetičkih salona pristalo je da mu stavi filere.

Čak i tada, uslovljen je da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na tužbu ako nešto pođe po zlu.

Alan je zato preuzeo stvari u svoje ruke i potrošio 13.150 evra na kurs kako bi naučio kako da sam ubrizgava filere, kako ne bi morao da se oslanja na druge.


Kuvar u staračkom domu u Karluku u Velikoj Britaniji rekao je da je počeo sa filerima kada je imao samo 20 godina.

"Svestan sam da je to zavisnost, ali nakon stavljanja filera osećam se mnogo bolje u svojoj koži", rekao je on jednom prilikom.

S obzirom na to da nove količine filera ubrizgava na svakih šest nedelja, to je dovelo do deformacije lica, ali i kože koja više nije elastična kao pre.

"Postoji rizik da vam usne popucaju, a obrazima rastežete kožu. Ako pustim da se fileri razgrade, sigurno ću morati da idem na zatezanje kože lica, jer su se obrazi totalno rastegli", objašnjava Alan i dodaje:

"Kad tražim salon koji će mi staviti nove filere u usne, obično to niko ne želi da radi, ali onda kažem da sam spreman da potpišem sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da ih u slučaju pucanja usana neću tužiti", objasnio je kuvar.

"Sad mogu sam da ubrizgavam filere svakih šest nedelja ili kad god poželim", rekao je kuvar za britanski "Sun" i otkrio da bi voleo da ima još neke korekcije. Naime pored toga što bi voleo da izbeli zube, Alan bi voleo sebi da priušti i brazilsko podizanje zadnjice.

 

Komentari (0)
Loading