"Radila sam USNE i pre, ali ne preporučujem ovo": Nakon TRETMANA devojka je završila u BOLNICI, a svi se pitaju zašto joj je to uopšte trebalo

Vesti 26.10.2022 17:45 0

Amerikanka Basia je želelea pune i senzualne usne, a završila je sa reakcijom kojoj se uopšte nije nadala

"Radila sam USNE i pre, ali ne preporučujem ovo": Nakon TRETMANA devojka je završila u BOLNICI, a svi se pitaju zašto joj je to uopšte trebalo

Printscreen/TikTok

- Posle punjenja usana završila sam u bolnici, nisam znala da sam alergična, radila sam to i ranije- rekla je devojka koja je svratila u kliniku da napuni usne filerom. Ali umesto zanosnih usana, Basia Kueri iz Las Vegasa je ostala sa usnama toliko natečenim da je morala da bude hitno prebačena u bolnicu nakon što je pretrpela brutalnu alergijsku reakciju.
Nakon što se suočila sa posledicama, Basia je sve poželela da podeli na društvenim mrežama.

U početku se činilo da stvari idu normalno i nema razloga za brigu, jer je Basija već bila kod kozmetičara i nije imala problema. U početku su joj usne bile blago crvene i malo punačke, dok je napravila selfi u ogledalu, zadovoljna konačnim rezultatima. Ali nije ni slutila da će se stvari uskoro naglo okrenuti i da će završiti sa tako ogromnim usnama.


- Ne preporučujem - napisala je Basija uz video koji je postao viralan i pregledan je više od neverovatnih 12 miliona puta u samo jednom danu. Nakon što je izbezumila korisnike, ljubiteljika estetike snimila je sledeći video u kome je objasnila šta se dogodilo.


- Ispostavilo se da sam bila alergična na kremu za lokalnu upotrebu, nikada je ranije nisam koristila. Već sam dva puta radila usne, sa istom devojkom, istom metodom. Ne odbijam ni ovaj proizvod ni ovu uslugu, samo nikada nisam imala ovakvu reakciju - kaže devojka. Skoro dva dana kasnije, Basija se još uvek nije oporavila, iako je otok značajno opao, usne još uvek bole.

Uz to, uveravala je zabrinute gledaoce da je „sve u redu“. Užasnuti neuspehom, mnogi su požurili da komentarišu užas koji ju je zadesio. - Zašto ovo radiš sebi - upitao ju je gledalac. Neko drugi ju je pozvao da se požali stručnjaku za lepotu koja stoji iza ovoga. - Vrati novac. Ti si tako lepa! Nema potrebe za ovim! Molim te, nemoj to više da radiš – zamolio ju je pratilac.
 

 

Komentari (0)
Loading