Bila sam u ŠOKU, mislila sam da je POGREŠIO sobu: Ana je imala samo JEDAN simptom, a lekar joj saopštio da će umreti

K.Ć. Vesti 25.10.2022 07:55 0

Ana Tarant ima tumor na mozgu, koji je otkriven nakon samo jednog simptoma, ali prekasno. Ana se već 12 godina bori protiv tumora na mozgu, koji je narastao do veličine limuna, a da nije osećala nikakve simptome

bolnica

Shutterstock

Ana je imala 26 godina kada se samo srušila u stanu, pred cimerkom, nakon šetnje. Dobila je napad, a ranije ih nije imala, i prebačena je u bolnicu. Doktor joj je saopštio strašne vesti.

"Ušao je u moju sobu i rekao, vi imate rak. Toliko sam bila zapanjena da sam mislila da je pogrešio sobu. Objasnio mi je da je tumor u mom mozgu veličine limuna, i da nije davao nikakve simptome sve do napada", rekla je Ana.

Godinama je tumor u Aninom mozgu rastao, nije osećala da bilo šta nije u redu, i sada svoju priču deli sa pratiocima na Internetu. Borba traje već 12 godina, više puta je operisana, i sada su joj lekari rekli da, nažalost, nema više opcija za lečenje. Njen rak mozga je u terminalnoj fazi.

"Ovo je tihi ubica, i to je ono što je najstrašnije. U glavi sam nosila tempiranu bombu, a nisam osećala ništa. Napad koji sam doživela je bio jedini simptom", rekla je Ana. Njeni prijatelji sada na sajtu GoFundMe prikupljaju sredstva kako bi Ana poslednje mesece života provela udobno, jer više ne može da radi i zarađuje.

Simptomi tumora na mozgu su:

  • Glavobolja
  • Napadi
  • Stalna mučnina ili pospanost
  • Mentalni problemi ili promene u ličnosti
  • Gubitak osećaja s jedne strane tela
  • Problemi s vidom ili govorom
Komentari (0)
Loading