Skandal u popularnom RESTORANU: Fudbalerku izbacili iz TOALETA, a onda je usledio haos, odlučili su da provere njen pol

K.Ć. Vesti 23.10.2022 16:46 0

U jednoj od restorana popularnog lanca brze hrane dogodila se skandalozna i neprihvatljiva situacija

Skandal u popularnom RESTORANU: Fudbalerku izbacili iz TOALETA, a onda je usledio haos, odlučili su da provere njen pol

Printscreen/Twitter

Transrodnu fudbalerku Polu Grifin iz ženskog toaleta izbacilo je obezbeđenje. Onda je usledio haos, odlučili su i da provere njen pol. Žena je na Tviteru opisala situaciju.

Potrčao je za njom da proveri njen pol

Slučaj Pole Grifin pokazuje kakvom su sve poniženju izložene transrodne osobe. Ostracizam i mržnja sa kojima se svakodnevno suočavaju ponekad mogu dostići nezamisliv nivo apsurda. Jedna ovakva situacija dogodila se pre nekoliko dana sa Paulom Grifin, britanskom transrodnom fudbalerkom.

Jedna 57-godišnja žena odlučila je da jede u popularnom lancu brye hrane u Londonu. Kada je Paula u jednom trenutku ušla u ženski toalet, obezbeđenje je potrčalo za njom, vičući da mu ona pokaže pasoš. Najverovatnije je čovek želeo da vidi da li je Paula zaista žena. Celu situaciju ona je opisala na Tviteru.

"Čudan i strašno uznemirujući incident u lokalnom restoranu. Čovek iz obezbeđenja me je pratilo do toaleta, vikao je nešto, a zatim zahtevao da mu pokažem pasoš. Strašno je što je osećala da može da uradi ovo svakoj ženi koja ne ispunjava NJEGOVE ženske kriterijume", napisala je Paula Grifin na Tviteru.

Lanac brze hrane je odgovorio na objavu Paule Griffin. Kompanija je zamolila sportistkinju da im privatnom porukom pošalje adresu restorana i datum i vreme porudžbine kako bi detaljno ispitali stvar. Paula je odgovorila da je to već uradila, međutim ... do sada nije dobila nikakav odgovor po ovom pitanju.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading