Iskustvo koje se pretvorilo u PAKAO: Majka snimila ČOVEKA koji je PRATIO njenu ćerku, a onda saznala JEZIVU istinu

Vesti 23.09.2022 15:24 0

Majka je snimila čoveka koji je pratio njenu malu ćerku dok je bila u kupovini, a zatim je otkrila zastrašujuću istinu o njemu.

Iskustvo koje se pretvorilo u PAKAO: Majka snimila ČOVEKA koji je PRATIO njenu ćerku, a onda saznala JEZIVU istinu

Printscreen/ TikTok

Majka nije imala pojma da će običan odlazak u trgovački centar postati zastrašujuće viralno iskustvo, ali nakon što je objavila svoj snimak, brzo je prikupila preko 8,9 miliona pregleda i 17.000 komentara na TikToku.

Ona sada ohrabruje roditelje da uvek obrate pažnju na svoju okolinu.

– Ne poznajem ga, a on me prati i snima – kaže ona, zumirajući čoveka. Nekoliko trenutaka kasnije, prostor koji je čovek upravo zauzimao odednom je prazan.

– Sada ga nema, nakon što je shvatio da sam ga počela snimati – dodaje ona.

 

 

U pratnji samo svoje male kćerke, majka je brzo pronašla zaposlene u Wallmartu i pokazala snimke. Jedan zaposleni je obavestio menadžera prodavnice koji je poslao osoblje da pronađu i maknu čoveka.

U sledećem videu, majka je obavestila pratioce o zastrašujućem otkriću koje je napravila nakon što je potražila svog navodnog progonitelja.

– Identifikovan je. On je registovani seksualni prestupnik, prve klase. Uhvaćen je zbog zlostavljanja i silovanja – jasno kaže ona na snimku.

Ona je, kako kaže, predala svoj video policiji i podnela službeni izveštaj. Dodala je kako će i podneti tužbu protiv tog čoveka.

TikTokeri su brzo podelili svoja zastrašujuća iskustva iz kupovine u komentarima.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading