Bila je sa 1000 oženjenih MUŠKARACA: Svi su joj rekli ISTO, ovo MRZE kod svojih ŽENA

Vesti 16.09.2022 22:30 0

Serijska ljubavnica je otkrila zašto je izabrala ovakav život

Bila je sa 1000 oženjenih MUŠKARACA: Svi su joj rekli ISTO, ovo MRZE kod svojih ŽENA

Printscreen/Instagram

- Na sceni je toliko oženjenih muškaraca koji su potencijalni za aferu - kaže Gvinet Li, koja vreme provodi između Londona i Kalifornije.

- Filmski producenti, finansijeri... samo su neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi žele drugu ženu - kaže on.


"Ljudima je muka da stalno gledaju u svoje dosadne partnere“, rekla je Gvinet, koja je procenila da imala hiljadu oženjenih ljubavnika. - Muka im je od lica, muka od tela, muka od razgovora sa njima. To je kao pandemija... ko želi da provodi toliko vremena sa jednom osobom?! – objasnila je.
- Ljubavnici mi kažu: "Dosta mi je moje grozne i dosadne porodice", a ja saosećam - priča ona. Udata žena koju je poznavala i koja je tvrdila da je imala aferu sa oženjenim muškarcem rekla je da je ostala sa mužem jer su zajedno činili dobar roditeljski tim i zato što je brak imao finansijski smisla.

- Ali intelektualno i seksualno ne funkcionišu. Dakle, našla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi. ja je razumem. Ljudima je potrebno ispunjenje svih njihovih potreba, a ne samo nekih - rekla je Gvinet za britanski San.


Gvenet, koja je ranije bila u braku, rekla je da je malo verovatno da će ikada više imati dugogodišnjeg partnera.
Dobio sam skupu odeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija - rekla je Gvenet da često dobija divne poklone od svojih ljubavnika. - Trenutno uživam u dobijanju umetničkih dela - kaže ona. Svesna je da su njeni pogledi na život i ljubav žestoko kritikovani, ali kaže da joj je svejedno.

- Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je jedna trudna poznanica čula da se viđam sa oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me je udarila i optužila da uništavam ljudske porodice. Nije morala da brine, nema šanse da se okrenem za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: 'Da li ste srećni kod kuće dok gledate jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, kao ja?“ – pita se Gvinet.
 
Komentari (0)
Loading