Mlađi je od njenih unuka i tvrdi da je VOLI: Zaljubio se u nju jer ga podseća na njegovu BABU za koju je bio vezan

Vesti 17.08.2022 18:20 0

Ovo je samo jedna u nizu priča gde dvoje tvrde da ljubav ne zna za godine

Mlađi je od njenih unuka i tvrdi da je VOLI: Zaljubio se u nju jer ga podseća na njegovu BABU za koju je bio vezan

Printscreen/Instagram

Keti Dženiks (74) upoznala je Devona Obrija (27) preko sajta za povezivanje za starije osobe i to tokom prošle godine. Oni su rekli da je njihova veza na početku bila samo "sekusalne prirode" ali da je vremenom izrasla u pravu ljubav. 

Ona je već uveliko u prenziji, ima četvoro dece, 13 unuka, 36 praunuka i jednog čukununuka.  

 Dok se Devon već se sa 24 godine oženio, ali se tokom prošle godine razveo i tada je upoznao Keti. On radi kao prodavac i portir. Njegova porodica u početku nije verovala da je Keti zaista 47 godina starija od njega, sve dok nisu videli fotografije. U početku su se protivili, ali kako je par već godinu dana u vezi, prihvatila ju je i Davinova porodica.

 - Ovo je nazdraviji odnos i veza u kojoj smo ikada oboje bili. Keti je toliko savršena za mene, veoma je iskusna u životu i mnogo me uči. Nikada se ne svađamo, uvek možemo da pričamo bez vike, a ja joj potpuno verujem. Ona zna kako da me natera da se osećam bolje kada sam uznemiren i ima neverovatan smisao za humor - rekao je on.

- Nisam shvatao koliko sam i ja duhovit dok ona nije počela da mi se smeje. Tačno je, Keti me ponekad podseća na moju baku, ali je za mene to plus jer veoma volim baku. Keti lepo peva, zna mnogo starih pesama koje je pevala moja baka i obožavam da je slušam, osećam se kao da slušam baku. Nikada mi nije smetalo što i Keti koristi “hodalicu” kao pomoć pri hodanju, mnoge bake ga koriste. Mislim da sam se i zaljubio u nju zato što volim mnogo, mnogo starije žene i bake - dodao je. 

 

 

- Ona savršeno dobro kuva, osećam se uvek dobro sa njom. Sve stvari drži pod kontrolom, u njenoj tašni uvek mogu pronaći sve što mi treba. Ja sam jako neorganizovan i neuredan i zaista mi je trebalo da nađem nekog poput nje. Ima gomulu iskustva i uvek zna šta je najbolje za mene - rekao je, uveravajući sve da je stvarno prava ljubav u pitanju.

- Njeno lice je toliko prekrasno, jako mi je lepa i privlačna, uglavnom ne mogu pogled da skinem sa nje. Obožavam njene ogromne butine koje se neprestano ljuljaju i male deble nožne prste. Njeni ogromni kukovi su zanosni, iako joj zbog velike kilaže zadaju mnogo bolova. Najviše mi se sviđa njen pupak sa kojim volim da se igram. Neobično je objasniti, ali jako volim velike ženske stomake koji izgledaju zbog debljine kao da nosi bebu - rekao je ovaj momak.

 

 

Ipak, oni se nisu videli pola godine iako on živi svega dva sata vožnje od nje, ali kako kaže imao je ogroman problem sa vozilom i da kada su se videli to je bilo to za njih i da se više nisu razdvajali. Želja im je da vezu uskoro krunišu brakom.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading