"Teram decu u sobu kako bi mogla u miru da gledam serije": Kada je MAMA ovo izjavila podigla je sve RODITELJE na noge i postala meta KRITIKA

Vesti 06.10.2021 18:15 0

Iako je oduvek sanjala o majčinstvu, ova mama je nedavno priznala da smatra sebe užasnim roditeljem

"Teram decu u sobu kako bi mogla u miru da gledam serije": Kada je MAMA ovo izjavila podigla je sve RODITELJE na noge i postala meta KRITIKA

unsplash.com

Udala se u dvadesetim godinama i majka je troje dece. Iako voli svoju decu, priznaje da nije dobra majka jer je previše sebična i zaokupljena sobom. Iako su deca sada porasla, majka je priznala da nikada nije uživala u igri sa njima.

- Nikada nisam bila takva mama koja zapravo voli da se igra sa svojom decom. Kad su bili mali, igrala sam se s njima koliko sam mogao, ali sam otkrila da posle toga postajem veoma razdražljiva i nervozna - rekla je za "The Sun".

Nezadovoljna mama priznala je da se žalila svaki put kad su je deca zamolila da učini nešto.

- Jednostavno nisam imala strpljenje za njih dok su bili mali. I nisam se poboljšala sada kada su porasli.

Štaviše, umorna mama priznala je da svako veče tačno u 8:30 šalje svoju decu u spavaću sobu samo da bi mogla sama da provede vreme gledajući serije. Ona to radi kako bi ih naučila da "ne smeju da je uznemiravaju", ali zna da je to sebično.

Mama priznaje da pokušava da se promeni jer želi da je deca pamte kao dobru majku, ali kaže i da joj je jako teško da promeni ponašanje. Iako je njeno priznanje naišlo na brojne kritike, nekoliko žena je odlučilo da je podrži.

- Pohvalno je što si svesna sebe i svojih postupaka. Verujem da ćeš uz malo truda naučiti kako da se povežeš sa decom - rekla je jedna majka i dodala da: "Sve majke ponekad imaju loše dane".

Komentari (0)
Loading