Možete li da pogodite ko je MAJKA, a ko ĆERKA: Mnogi misle da su ČUDNE, zajedno izlaze i nose ISTU odeću

Vesti 06.08.2022 18:20 1

Jedna ima 44 godine, a druga 22 godine - one su mama i ćerka, ali mnogima izgledaju kao bliznakinje

Možete li da pogodite ko je MAJKA, a ko ĆERKA: Mnogi misle da su ČUDNE, zajedno izlaze i nose ISTU odeću

Profimedia

Džoli Dijaz (45) živi u Kaliforniji i prati je glas da je jedna od najzgodnijih mama. Naime, ona je izuzetno mladolika - toliko da svi misle da joj je ćerka u stvari sestra.

"Mlađi muškarci me zovu na sastanke, ali ih mahom sve odbijem. Imam utisak da su stvorili lažnu sliku o meni na osnovu mog instagram profila," kaže Džoli koja ima punoletnu ćerku kod kuće. Iako se od muža razvela pre 14 godina, Džoli ne odustaje od muškaraca, pa u izlaske često ide sa ćerkom.

"Kada me mlađi muškarci pozovu na sastanak, smatram da je to jednako laskavo kada to učine i oni mojih godina. Mislim da je potrebno mnogo hrabrosti da priđete nekome i zamolite ga za sastanak. Mislim da su mlađi muškarci skloniji maštanju o tome kako je izlaziti sa starijom ženom, dok su stariji muškarci pragmatični," zaključuje ona.

Možete li da pogodite ko je MAJKA, a ko ĆERKA: Mnogi misle da su ČUDNE, zajedno izlaze i nose ISTU odeću

Profimedia

 

"Za mene godine nisu problem, ali želim da nađem nekoga uz koga ću da rastem, da postanem bolja. Ne želim da izađem sa nekim ko samo želi zabavu."

Džoli i njena ćerka često izlaze na duple sastanke:

"Kada smo obe u vezi, često zajedno sa momcima idemo na kuglanje, planinarenje ili na plažu... Melani me stalno pita za savete o ljubavi i zabavljanju. Sviđa mi se što mi veruje!"

Džoli je postala svetska senzacija kada su njene slike dospele u medije. Niko nije mogao da zamisli da jedna žena od četrdeset godina može da izgleda tako mladoliko.

Ali, uprkos popularnosti Džoli još uvek nije našla ljubav svog života:

"Preferiram ambiciozne, motivisane muškarce, pune samopouzdanja.. On mora da bude u stanju da doprinese finansijski, ali i emotivno. Mora da voli pse, jer ja imam zlatnog retrivera. Mora da bude otvren, ali i fizički aktivan. To mi je važno," kaže Džoli!

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Matilda
07.08.2022 17:28

I dalje ne znam koje je majka a koja je ćerka, nigde nisam pročitala ili nisam videla da je napisano...