Jeziva ispovest žene: "Svakog dana se budim BEZ SEĆANJA, mislim da imam 6 godina i da me je VERENIK kidnapovao!"

Vesti 29.06.2022 13:13 0

Konobarica iz Velike Britanije otkrila je da je imala amneziju zbog koje je mislila da je dete!

Jeziva ispovest žene: "Svakog dana se budim BEZ SEĆANJA, mislim da imam 6 godina i da me je VERENIK kidnapovao!"

Pexels

Kloi Barnard (29) iz Velike Britanije može da se probudi pored svog verenika ne znajući ko je on ni gde se nalazi zbog retke bolesti mozga. Često se probudi misleći da je dete ili tinejdžerka jer zbog amnezije pretpostavlja da ju je devetogodišnji partner Džejms (39) oteo.

Sećanje joj se obično vrati u roku od 24 sata, ali Džejms tada mora da je smiruje. U tome mu pomažu Kloini roditelji, Triš (49) i David (56). Svog izabranika zove pedofilom, preti mu i pokušava uda ubedi roditelje da zovu policiju.

- Mogu da se vratim u bilo koji period života. Vratila sam se u šestu godinu. To je bilo užasno. Jedne noći, posvađala sam se oko neke sitnice s Džejmsom i otišla na spavanje. Ubrzo me je nešto probudilo. Videla sam stepenice, sišla dole i shvatila da ne znam gde sam. Ali sam pomislila: mora da je moja kuća jer ima stepenica, a ja imam samo šest godina - rekla je Kloi i nastavila:

- Moj partner je bio na fotelji sa psom, za kojeg nisam znala da je moj. Sela sam na stepenice i rekla 'Ko si ti, i ko je pas? Želim svoju mamu i tatu'. Znao je šta treba da uradi, da ne paniči pre svega. Poneo me je u sobu, legao u krevet potpuno go i rekao mi da uđem u krevet. Rekla sam mu da ne idem u krevet s pedofilom i da želim svoje roditelje. Stajala sam uz krevet s medvedićem iz detinjstva u rukama - prepričava jednu od epizoda koje je imala.

- Probala sam da pozovem policiju, ali on mi je uzeo mobilni telefon. Nisam želela ni da mu se približim, a kamoli da me dodiruje. Uzela sam ključ i uperila ga prema njemu kako bih mu stavila do znanja da ću ga napasti ako mi se približi - ispričala je.

Pitao me je šta ću s tim, a ja sam rekla da ako mi se približi, da ću ga udariti s ključem i da želim svoju mamu i tatu, priča dalje.

- Umirio me je i rekao 'znam tvoje mamu i tatu'. Nazvali smo ih i objasnili su mi šta mi se događa i kad sam se sledećeg jutra probudila, bila sam sasvim dobro - priseća se.

Kloi je opisala kako joj se 'drugi put dogodila epizoda amnezije, pa joj se sećanje vratilo u 16-u godinu.

Probudila se i pitala Džejmsa ko je on. Odmah mu je bilo jasno da je u pitanju amnezija, pa ju je poveo sa sobom na posao (on je vozač kamiona) kako ne bi ostala sama i samopovredila se.

Jeziva ispovest žene:

Shutterstock

 

- Pitala sam da li moji mama i tata znaju da sam s njim i zamolila ga da ih pozove, a mama mi je rekla da se volimo i da smo vereni. Želela sam da joj verujem, ali nisam i bilo mi je jako teško. Rekla sam mu da mi treba pauza od vožnje i stali smo na benzinskoj pumpi, te sam otišla stati u red za toalet. Gledala sam radnike tamo i pokušavala da privučem njihovu pažnju u želji da neko pozove policiju, rekla je i nastavila:

- Bila sam uverena da me je oteo. Jedan od zaposlenih me je pitao da li sam dobro, a ja sam mu odgovorila da nisam sigurna. Rekla sam mu da sam došla s kamionom, ali da ne poznajem vozača, a da mi je mama rekla da je sve u redu. Nisam znala šta da uradim.

Dodaje da su joj ponudili da pozovu policiju, ali da je odbila jer je ipak verovala svojoj mami.

- Vratila sam se u kamion i nastavila da spavam. Kad sam se probudila mislila sam da imam 19 godina, a tad sam već godinu dana bila u vezi sa Džejmsom. Pitala sam ga zašto smo u kamionu na šta mi je odgovorio da sam u epizodi i da nastavim da spavam- priseća se.

Kaže da je opet zaspala i da kad se probudila da je bila sa svim svojim sećanjima.

Inače, Kloi ima epizodu na svakih nekoliko meseci, kao posledica stresa ili nedostatka sna, ali lekari sumnjaju da bi to moglo biti povezano s moždanim udarom koji je imala kad je imala 19 godina.

Dijagnoza joj je postavljena 2018. nakon odlaska u noćni bar sa Džejsmom i Davidom i njegovom devojkom kada joj se odjednom desilo da ne može da prepozna svog verenika sa kojim je tada bila u vezi pet godina.

Zaboravila je da vozi i pretpostavila da je još uvek s bivšim.

- Popili smo piće, otišla sam u toalet, vratila se i misleći da sam tu sa tatom jer nisam prepoznala druge dve osobe. Sela sam i ponašala kao da je takva situacija. Mislila sam da je Džejms bio tatin prijatelj ili neko s posla.

- Uopšte nisam prepoznala svog verenika. Popili smo pića do kraja, a kada smo izašli napolje misleći da mi je tata mahnuo i otišao s automobilom, a ja sam stajala i pitajući šta se događa - ispričala je.

- Moj partner kojeg nisam prepoznala pitao me je da li hoću da uđem s njim u auto, ja sam rekla ok, ali nisam bila sigurna šta se događa jer sam bila uverena da sam izašla s tatom - kaže.

Jeziva ispovest žene:

Pixbay

 

- Sela sam na mesto suvozača, a taj muškarac (moj verenik kojeg nisam prepoznala) mi je rekao da bi trebalo da vozim budući da skoro da ništa nisam popila. Pomislila sam kako je nepristojan, ali sam ipak sela za volan. I shvatila da ne znam da vozim- ispričala je dalje.

Pitao je hoću li da upalim auto, a ja sam mu rekla da ne znam da vozim. Položila sam vozački pre godinu dana, ali ja se tog nisam sećala, nisam znala da se to dogodilo, ispričala je.

- Pitao je da li znam ko je on, na šta sam odgovorila da ne znam. Rekla sam mu da imam dečka jer sam mislila da sam još uvek s bivšim. Džejms je izašao iz automobila, a ja sam se zaključala i pozvala mamu - priča.

- Mama mi je rekla da mi je Džejms dečko. Smirila me je i došla po mene. Bila je zabrinuta da ću imati još jedan moždani udar - rekla je.

Kloi veruje da umor i stres igraju veliku ulogu u epizodama pa se trudi da dovoljno spava i ostati što smirenija, ali je svesna da bi u bilo kojem trenutku može imati epizodu, piše britanski The Sun.

- Medicinsko osoblje mi je reklo da to što se meni događa na par meseci obično se ljudima dogodi dva puta u životu. Što više spavam i što imam manje stresa u životu za mene je bolje. Nisu sigurni da li postoji veza s mojim moždanim udarom koji sam preživela, ali, ako jeste, čudno je da se prva epizoda dogodila šest godina nakon moždanog - rekla je i dodala:

- Moram da se nosim s tim, ali to te uništava iznutra, ponekad traje celu nedelju pre nego što se 'osvestim' i nastavim normalni život, zaključuje.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading