"Nisam bila savršena, imala sam 169 kilograma i stalno mi se jelo nešto SLATKO": Ova devojka je NEVEROVATNA, skinula je 92 KILOGRAMA za manje od GODINU DANA, a jela je SLATKO

Vesti 24.09.2021 19:35 0

Kada je Simon shvatila da je preterala sa hranom, odlučila je da ustane i promeni svoj život iz korena

"Nisam bila savršena, imala sam 169 kilograma i stalno mi se jelo nešto SLATKO": Ova devojka je NEVEROVATNA, skinula je 92 KILOGRAMA za manje od GODINU DANA, a jela je SLATKO

Printscreen/Instagram

Zbog ovog neverovatnog uspeha, Simon Anderson (30) je postala jedna od najuticajnijih influenserki na društvenim mrežama, pošto je bez srama priznala da je dugo bila krupna i nesrećna. 

Anderson iz Oklanda na Novom Zealandu odlučila je da promeni svoj životni stil u 23. godini kada je dogurala do težine od 169 kilograma. A svojom odlučnošću i voljom uspela je da skine 92 kilograma za samo 11 meseci!

Iako je veći deo kilaže izgubila putem vežbanja i korigovanjem ishrane, Simon je već dva put odlazila kod hirurga kako bi uklonila viška kože. Ova mlada žena koja sada glamurozno izgleda objašnjava kako je uspela da ostvari svoje ciljeve i kako je tekao prvobitni oporavak. 

Printscreen/Instagram/simone_anderson

 

 

- Počela sam sa vezbama koje sam radila jedan sat dnevno. Imala sam 169 kilograma, i bila sam veoma, veoma krupna pa sam započela sa hodanjem i plivanjem sat vremena dnevno. Kako je težina počela da opada, i moja snaga se malo pojačavala, započela sam sa vežbanjem u teretani - objasnila je za "Daily Mail".

Simon je takođe morala da koriguje svoju ishranu, pa je zato izbacila većinu dotadašnje hrane i počela da jede zdravije namirnice.

- Nisam bila savršena, uzimala sam, na primer, namirnice koje sadrže zdrave šećere za kojima je moj organizam osećao potrebu - objasnila je influenserka koja prosto nije nikada naučila da kaže "ne" slatkišima.

Kada je uspela da skine kilažu, Simon se namučila sa viškom, pa je zato 2015. godine otišla na operaciju uklanjanja viška kože sa gornjeg dela tela.  

O svojim nekadašnjim poteškoćama povremeno priča i dan danas, a njenom uspehu se dive mnogi - zbog čega i ima preko 300 hiljada fanova na Instagramu.

Komentari (0)
Loading