Posle stravične NESREĆNE devojka je završila u komi: Kada se probudila bila je SAMA jer joj je VERENIK otišao ljubavnicom

Vesti 26.05.2023 14:00 0

U sekundi joj se život promenio iz korena

Posle stravične NESREĆNE devojka je završila u komi: Kada se probudila bila je SAMA jer joj je VERENIK otišao ljubavnicom

Printscreen/TikTok

Devojka po imaju Bri Duval do svoje 25 godine je živela punim plućima. Preselila se iz Australije u Kanadu, radila je posao iz snova i bila u savršenoj vezi od četiri godine. 

Sve je bilo idilično dok se jedne večeri nije sve srušilo. Naime tokom noćnog izlaska sa prijateljima 29. avgusta, pala je sa krova garaže pravo na trotoar.

Prevezena je avionom u bolnicu Univerziteta u Alberti i smeštena na intenzivnu negu, sa povredom mozga i brojnim slomljenim kostima.

 

@hotcomagirl1 Just clarifying what happened! Drop some questions! #fyp #coma #braininjurysurvivor ♬ original sound - HotComaGirl113

 

Bri kaže da je bila u komi četiri nedelje, a doktori su rekli njenoj majci da ima samo deset odsto šanse da preživi.

Njeni roditelji nikako nisu prihvatali predlog doktora da je isključe sa aparata koji su je održavali u životu i u roku od tri nedelje, počela je da pokazuje znake poboljšanja.

Napokon se desio i taj dan, probudila se! Imala je amneziju ali je počela postepeno da vraća delove svog života na svoje mesto, brzo joj je vraćen i telefon.

Odmah se setila verenika i pokušala da ga okrene ali je shvatila da je on blokirao na svim društvenim mrežama i da je upoznao novu devojku.

- Konačno sam dobila telefon i prva mi je pomisao bila da ga nazovem i samo vidim da li zna šta se dogodilo. Nije bio u bolnici da me poseti - rekla je Bri za Mirror.

 

 

- Uzela sam telefon da mu pošaljem poruku kada mi je stigla poruka od te neke žene koja mi je napisala da je sada sa njim i da žive zajedno. ‘On sada živi sa mnom i mojim sinom, molim vas ne kontaktirajte ga’, pisala je. Nisam se čula sa njim okako sam bila u bolnici, potpuno me je napustio. Tako da nisam znala ni zašto se to dogodilo - dodala je devojka.

Usledilo je potpuno njeno razočarenje jer je u tom trenutku u njenim najgorim danima, bila prepuštena sama sebi. Nije mogla da vidi ni svoje roditelje koji zbog pandemije nisu mogli da dođu kod nje u bolnicu. U Australiji su tada mere bile dosta rigorozne i građani nisu smeli ni da ulaze ni da izlaze iz zemlje.

Bri je bila ukupno pet meseci u bolnici ali se ona i dalje oporavlja od nesreće, ima traumatske povrede mozga i želi da podigne svest o tome kako je to zaista.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading