Devojka POLJUBILA dečka pa PREMINULA nakon DESET minuta: Zaboravila je da mu kaže BITNU stvar o njenom ZDRAVLJU

Vesti 20.09.2022 22:00 1

Niko nije očekivao da će se ovo desiti

Devojka POLJUBILA dečka pa PREMINULA nakon DESET minuta: Zaboravila je da mu kaže BITNU stvar o njenom ZDRAVLJU

Printscreen/Twitter

Ovaj neočekivan i veoma žalostan događaj dogodio se 2012. kada je Mirjam Dukre-Lemej bila na žurci  u Montrealu sa svojim novim dečkom.

Sve je bilo savršeno, dvoje mladih su se zabavljali a onda u jednom momentu se desio samo muk. 

Samo nekoliko minuta nakon što je poljubio, Mirjam je počela da ostaje bez vazduha. Prema izveštaju iz istrage, nije joj radio inhalator, a kod sebe nije imala lek koji je mogao da joj pomogne u takvim situacijama.

Njihova veza je bila sveža i Mirjam mu nije stigla da dečku za svoje alergije, a tog su dana nakon žurke otišli do njegove kuće. Dok se ona spremala za krevet on je pojeo sendvič u kojem je bilo maslaca od kikirikija, a nakon toga je oprao zube.

Hitna je stigla za osam minuta, ali uprkos pokušajima, Mirjam je preminula jer joj je mozak ostao bez kiseonika, piše Independent.

Uvek je živela normalnim životom, a sa sobom je uvek imala svoj lek i svi su znali za njenu alergiju – ispričala je majka.

- Sve je išlo dobro u njenom životu, rekla mi je da se zaljubila. Bio je to prvi put da sam videla svoju ćerku s takvim sjajem u očima – rekla je za kraj neutešna majka. 

BONUS VIDEO 

 
Komentari (1)
Loading
Viseslava Miskovic
02.06.2022 21:42

Da Bog da ti se ovo cerki ili sestri desilo !!!