Ispovest NAJDEBLJEG čoveka na svetu: Imao je preko 500 kilograma, zube je čupao KLJEŠTIMA, a pozliće vam kada vidite koliko čokolade je dnevno jeo

K.Ć. Vesti 17.05.2022 08:00 0

U dokumentarcu televizije "ITV" Pol Mejson (61) je ispričao da je saznao šta su smislili zaposleni u bolnici u slučaju njegove smrti dok je bio na trogodišnjem lečenju

Ispovest NAJDEBLJEG čoveka na svetu: Imao je preko 500 kilograma, zube je čupao KLJEŠTIMA, a pozliće vam kada vidite koliko čokolade je dnevno jeo

Printscreen/Youtube

Pol Mejson iz Velike Britanije imao je više od 500 kilograma. Zaposleni u bolnici su u jednom trenutku zbog njegove težine razmatrali da ga kremiraju u klanici.

"Da sam tada umro, u bolnici ne bi imali način da se reše nekoga moje veličine. Plan je bio da me odnesu u klanicu u kojoj bih bio kremiran sa životinjama. To je odvratno i ne mogu da verujem da bi tako nešto uradili", kazao je Pol.

Kako je naveo, on je u jednom trenutku lečenja imao čak 508 kilograma. U dokumentarcu je priznao da je dnevno jeo 40 tabli čokolade zbog kojih su počeli da mu propadaju zubi. Nije posećivao zubara i sam ih je kleštima vadio. Da bi ga manje bolelo, sterilisao bi iglu i direktno je zabadao u procep između desnih i zuba kako bi ubio nerv.

NIJE IZLAZIO IZ KUĆE

Zbog enormne kilaže nije mogao da se kreće, niti da izađe iz kuće. Nakon operacije vezivanja želuca uspeo je da izgubi 120 kilograma i upoznao je Rebeku koja ga je zaprosila 2014. godine na američkoj televiziji.

Međutim, oni su se rastali zbog bizarnog spleta okolnosti 2019. godine jer su se posvađali oko vekne hleba koju je Pol želeo da pojede. Napustio je Rebeku i uselio kod nepoznate žene koju je upoznao na Fejsbuku.

Priznao je da je u novembru 2018. godine završio i na sudu jer je krao namirnice u radnjama. Tada je ukrao hranu u vrednosti od 1.000 dolara. Nakon toga je došao u Veliku Britaniju i kako kaže, konačno se vraća normalnom životu.

U dokumentarcu je dodao da za sve što ga je snašlo u životu krivi trogodišnje seksualno zlostavljanje u detinjstvu.

 

Komentari (0)
Loading