"Bednice, kako si se ponizila": Devojka zaprosila dečka i sada trpi linč na mrežama i nije joj jasno gde je pogrešila

Vesti 13.09.2023 16:24 0

Nije želela da čeka da je dečko zaprosi, pa je to učinila umesto njega. Sada trpi pravi linč na mrežama, a najglasnije su, nećete verovati upravo žene

"Bednice, kako si se ponizila": Devojka zaprosila dečka i sada trpi linč na mrežama i nije joj jasno gde je pogrešila

Printscreen/TikTok

Ukebad Šejbani (24) upoznala je svog dečka Černa Ameria u martu ove godine i odmah je znala da je on čovek njenog života. 

-Upoznali smo se na Tinderu u martu. Naša veza je stvarno nešto posebno, toliko mi znači. Svaki dan osećam leptiriće u stomaku zbog njega. Prema meni se ponaša kao prema kraljici, pa zašto ga ne bih zaprosila - ispričala je Ukebad za "Sun".

I zaista je to i učinila i sve to objavila na Tiktoku, a njen video pregledao je više od deset miliona ljudi. U videu se jasno vidi kako se vidno uzbuđena Ukebed spušta na jedno koleno i ispred svih prijatelja svog budućeg muža postavlja ono čuveno pitanje. 

 

 

Černo je, naravno, odmah pristao na prosidbu i pao je svojoj devojci u zagrlljaj. On uopšte nije bio iznenađen što ga je Ukebad zaprosila jer je, kako je rekao, uvek bila veoma jasna i otvoreno je pričala kako želi da ga zaprosi.

-Ipak, pokvarila mi je plan, jer sam ja hteo nju da zaprosim za dva dana, za moj rođendan. Jako sam srećan što me zaprosila i mogu da kažem da je ovo bio najlepši dan u mom životu - ispričao je.

Nakon što su podelili ovu lepu vest na društvenim mrežama, bukvalno je usledio pravi linč. Bili su šokirani komentarima koji su stizali sa svih strana. Ipak, najviše ih je iznenadilo što su najbrutalnije ipak bile žene.

"Bednice, kako te nije sramota da se tako poniziš", bio je samo jedan od užasnih komentara koji je osvanuo ispod njihovog posta, dok je druga žena napisala  "Devojka to nikada ne sme da radi, osetila sam njegovu sramotu samo dok sam gledala video".  

Anketa

Da li žena treba da zaprosi muškarca?

 

Komentari (0)
Loading