UČINILA JE VELIKO DELO Dala je bubreg svom dečku, a samo nekoliko meseci kasnije desio se NAJGORI scenario koji nije očekivala!

K.Ć. Vesti 17.03.2022 09:50 1

Kolin je pre šest godina iskoristila priliku da promeni život svog tadašnjeg partnera. Žena je odlučila da mu da svoj bubreg. U nizu video snimaka koji su stekli veliku popularnost na TikTok-u, devojka priča priču o svojoj sada prekinutoj vezi

UČINILA JE VELIKO DELO Dala je bubreg svom dečku, a samo nekoliko meseci kasnije desio se NAJGORI scenario koji nije očekivala!

Printscreen/TikTok

Dečak ju je izdao sedam meseci posle uspešne transplantacije. 

Kada su se prvi put sreli, čovek je otvoreno govorio o tome da se od 17. godine bori sa hroničnom bubrežnom insuficijencijom. Njegovi organi su radili samo na 5 procenata. normalanpg kapaciteta.

- Odlučila sam da se podvrgnem testovima da vidim da li mogu da budem donor. Nisam želela da ga gledam kako umire - rekla je Kolin na jednom od video snimaka.

Bila je njemu sasvim odgovarajući donor, te su se odlučili za transplataciju.

Na sreću obe, operacije su bile uspešne i par se oporavio. Stoga bi se moglo pretpostaviti da će muškarac do kraja života biti zahvalan svojoj devojci na ovom gestu. Ništa ne može biti gore od sledećeg scenarija. Prevario ju je sedam meseci kasnije. Kolin je objasnila kako se to dogodilo.

Njen bivši partner otišao je u Las Vegas na momačko veče jednog od njegovih prijatelja. U to vreme devojka je imala ispite i odlučila je da ostane kući. Za izdaju je saznala trenutak po povratku sa zabave. Posle žestokih svađa, tiktokerka mu je konačno oprostila.

Ponovo je povređena tri meseca kasnije. Dečko je nazvao i rekao da raskida sa njom.

- Ako smo suđeni, Bog će nas ipak konačno spojiti -  takođe joj je rekao.

Snimci su obišli mrežu, a komentatori su izrazili divljenje devojci.

- Imaš ogromno srce, a on to nije video. To je njegov gubitak - napisao je jedan komentator. Ostali su istakli da čovek verovatno nije shvatio koliki gest Kolin čini za njega.

Tiktokerka naglašava da se to dogodilo pre nekoliko godina i da je od tada uspela da svari celu situaciju. Istovremeno, naglašava da „u potpunosti uživa u životu“.

Komentari (1)
Loading
IVAN
17.03.2022 11:17

DEBIL STA RECI DRUGO,SLEPAC