Mislili smo da OVAKO niko ne može da ZATRUDNI: Odvratno je, njoj USPELO i sad je BOGATAŠICA!

Vesti 21.07.2022 15:47 0

43-godišnja čistačica hotela u Las Vegasu stekla je pravo na alimentaciju i to od 31-godišnjeg milionera

Mislili smo da OVAKO niko ne može da ZATRUDNI: Odvratno je, njoj USPELO i sad je BOGATAŠICA!

Shutterstock

Kad vam kažemo da sa njim nikada nije spavala, niti da ju je on iuopšte upoznao pre nego što je saznao da imaju zajedničko dete, verovatno vam ništa neće biti jasno. 

Pored svega ovoga, sigurno vam ne bi ni palo na pamet da neko ovako može da začne.

Da vas ne bismo više držali u neizvesnosti otkrićemo da je Džejn  imala 36 godina kada je ukrala korišćeni kondom iz hotelske kante za smeće tada 24-godišnjeg tehnološkog milionera. Ubacila je spermu u svoju vaginu i zatrudnela sa dečakom koji sada ima 7 godina. Tokom saslušanja o izdržavanju deteta, Džejn je priznala da nikada nije spavala sa mladim milionerom i da se oplodila njegovom spermom dok je čistila njegovu sobu.

Ona je potvrdila da je milioner ostavio  svoj bankovni izvod na noćnom ormariću u hotelskoj sobi i da ga je uočila dok je čistila.

- U to vreme sam toliko želela bebu i mislila sam da bi bilo bolje da imam bebu sa bogatim čovekom- rekla je Džejn.

Test očinstva je ubrzo sproveden dokazano je da je milioner otac, a sud mu je naložio da majci deteta plati 2 miliona dolara za 3 godine života svog sina koje je propustio.

Njegovi advokati najavili tužbe  zbog krađe njegovih telesnih tečnosti i povrede njegove privatnosti.

U međuvremenu, Džejn je napustila posao čišćenja hotela i pokrenula nekoliko poslova sa svojim novostečenim bogatstvom, i dalje ima puno starateljstvo nad svojim detetom kome je dala ime po njegovom ocu.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading