"Do smrti ću se operisati": Marija je ČITAVO bogatstvo POTROŠILA na estetske zahteve, šokiraćete se kad vidite kako sada IZGLEDA!

Vesti 05.03.2022 18:07 1

Plastična hirurgija je sasvim u redu kada želite da ispravite nedostatke

"Do smrti ću se operisati":  Marija je ČITAVO bogatstvo POTROŠILA na estetske zahteve, šokiraćete se kad vidite kako sada IZGLEDA!

Printscreen/Instagram

Neke žene, ipak značajno preteruju.

Kada se to desi, rezultat može biti katastrofalan i dijametralno suprotan od svakog standarda prirodne lepote.

Tako Marija Magdalena  da  bi joj grudi bile još veće u odnosu na veličinu implantata, u njima ima ekspandere.

Ona je, osim toga, nakon što je potrošila više od 100.000 dolara na ekstremne i bizarne plastične operacije, prikupila ogroman broj pratilaca na Instagramu.

Ona ima 25 godina, a nakon što je uradila četvrtu operaciju nosa, kako bi imala "Barbie nos", kao i operaciju "mačjih očiju" (da oko bude što više iskošeno), sve je podelila sa svojim pratiocima.

- Moja gornja usna se još uvek ne pomera od operacije! Još je natečena od operacije nosa, pa je čak i pričanje čudno - rekla je ona, dodajući da njeno "novo lice" izgleda kao "šumski vilenjak".

Meri je objavila svoju fotografiju osam dana nakon operacije, na kojoj se vidi njeno otečeno i zavijeno lice. Nosila je majicu koja se protezala preko grudi u kojima su pozamašni implantati - veličine 38J. Navela je i koje sve procedure je očekuju.

- Sledeće nedelje imam rezervisanu transplantaciju obrva, vilice i usana, posle čega će moje lice biti kompletno. Moram da nosim flaster za nos još nedelju dana, ali sam ga već juče videla i mogu reći da izgleda savršeno. To je lažan "Barbie nos", upravo ono što sam tražila. Mnogi hirurzi su rekli da nije moguće da imam ovakav nos zbog tri prethodna zahvata na njemu - napisala je ona u opisu fotografije.

Pošto ne postoje dovoljno veliki implanti za veličinu kojoj je ona težila, u njima ima ekspandere.

- Mogu samo da nastavim da ih uvećavam. Nastaviće da rastu i da rastu. Dok ne umrem, nije me briga. Za mene ne postoji krajnja tačka - rekla je ona.

A do smrti moglo je lako da dođe 2018, kada Meri zamalo nije umrla na operacionom stolu tokom zahvata da bi dobila "najdeblju vaginu na svetu"

- Umalo nisam umrla tokom procedure. Morala sam da dobijem dve transfuzije krvi. Doktor je rekao da sam izgubila mnogo krvi i da sam bila veoma bleda. Mislio je da ću umreti - ispričala je ona.

Nma se čini da je ranije izgledala mnogo lepše i prirodnije.

Kakvo je vaše mišljenje?

 

 

 

Komentari (1)
Loading
rada
05.03.2022 18:32

ludača...najbolje mozak da transplantira