"Nemoj da ti sipaju drogu u piće": Lili je na vreme shvatila šta se dešava, svoju čašu zamenila je njegovom, a nakon toga usledilo je ono čega se svi roditelji plaše!

K.Ć. Vesti 06.07.2022 20:45 2

Lili koja živi u Engleskoj je samo jedna od mnogih žena koje su doživele "napad" od strane muškaraca prilikom večernjeg izlaska

"Nemoj da ti sipaju drogu u piće": Lili je na vreme shvatila šta se dešava, svoju čašu zamenila je njegovom, a nakon toga usledilo je ono čega se svi roditelji plaše!

Shutterstock

Devojka je svoje iskustvo podelila na Tviteru, ne kako bi kukala i žalila se, već kako bi ostalim devojkama podigla svest o opasnostima koje ih vrebaju i šta sve žele da im ubace u piće samo ako ne paze na svoju čašu.

Lili Povles je prilikom izlaska u jedan noćni klub primetila muškarca koji je pokušavao da dođe do njenog pića kako bi joj ubacio nešto u čašu. Ona je pustila namerno da vidi šta će se desiti. Okrenula se, a on je ubacio tableticu u njeno piće. Kako joj to nije promaklo, ona je zamajavala dečka i kada nije obratio pažnju, ona je zamenila njihova pića kako bi spasile sebe, a i da vidi šta će se njemu dogoditi.

Posle nekog vremena, Lili je pronašla momka kako leži u bari, bez svesti - prenosi Daily Mail.


Svoju priču objavila je na Tviteru i napisala:  

- Pokušao je dva puta sinoć da mi uzme piće, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamenila sam naše čaše, a kada sam krenula, pronašla ga kako leži u bari ispred kluba. Hvala ti, ko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja - napisala je Lili

Neki su je optuživali da je sve izmislila, a drugi su stali u njenu obranu. Društvenu mrežu su preplavile objave iskustva drugih ljudi koji su se našli u istoj situaciji.  

- Mnogi muškarci ne veruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Volela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena - glasio je jedan komentar.

BONUS VIDEO

Komentari (2)
Loading
Fahri
22.08.2021 16:16

Naravoučenije: Čuvajte se narednjaka!

Who
06.07.2022 21:13

Slična situacija se i meni desila u novosadskom pabu Dva Psa gde mi je vlasnik kafića pokušao ubaciti nešto u bezalkoholno piće, ali sam ga uhvatila onog momenta kada je to činio. Kretenčina! Samo se kiselo nasmešio, budala, i ja sam iz paba izašla sa drugaricom. Više se nisam vraćala u taj pab. Ženske čuvajte se ovog manijaka i paba, možda ima sličnih!