Izašla je na dejt sa muškarcem, a nepoznati mladić dao joj PORUKU UPOZORENJA: Ove reči bile su dovoljne da HITNO POBEGNE!

Najžena Vesti 19.08.2021 15:56 0

Nazivaju ga herojem, romantikom, pravim muškarcem. Hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu za ženu u nevolji. Komentarisali su kako bi se većina pravila da ih se to ne tiče, ali ne i ovaj muškarac

Izašla je na dejt sa muškarcem, a nepoznati mladić dao joj PORUKU UPOZORENJA: Ove reči bile su dovoljne da HITNO POBEGNE!

Printscreen

Ona se zove Haida, a svoje iskustvo podelila je na Tviteru. Kaže kako joj je taj neznanac prišao dok je muškarac s kojim je bila na sastaku bio u toaletu i na brzaka joj je u ruku gurnuo papirić. U poruci je pisalo: "Previše crvenih zastavica. Beži. Budi sigurna, devojko", prenosi Miror. 

- Izašla sam na kafu s nekim tipom. Kad je otišao u toalet, muškarac koji je sedeo iza mene dao mi je ovu poruku - napisala je i pokazala kako poruka izgleda.

 

 

Njena objava proširila se internetom poput munje i raznežila mnoge. Nazivaju ga herojem, romantikom, pravim muškarcem...

- Ne mogu se načuditi koliko su te zastavice morale biti toliko crvene kad ih je primetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja. Odlično - prokomentarisao je neko, a Haida mu je odgovorila: 'Da, videle su se poput mojih crvenih noktiju - prenosi Mirror.

"Ne želim da zvučim dramatično, ali ovaj savet bi vam doslovce mogao spasti život", "Jednom sam bila na sastanku i konobar je stalno bio ljubazan prema meni, a nekako bezobrazan prema muškarcu s kojim sam se našla. Pomislila sam tad jel' to možda crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu", "Nisu sve devojke dobre u prepoznavanju znakova upozorenja. Ponekad neko treći bolje vidi celu situaciju... samo su neki od komentara ispod objave devojke koja se očigledno spasila od lošeg muškarca. 

Komentari (0)
Loading