Očigledno LJUBAV ne zna za GRANICE: Ela se udala za ZATVORENIKA koji ima mračnu prošlost, njihova priča je potpuno neverovatna!

Najžena Vesti 19.08.2021 12:19 0

Naomi Ella, 27-godišnjakinja iz Mančestera pre godinu dana odlučila je da se prijavi u program dopisivanja s nepoznatim muškarcima - koji su u zatvoru

Očigledno LJUBAV ne zna za GRANICE: Ela se udala za ZATVORENIKA koji ima mračnu prošlost, njihova priča je potpuno neverovatna!

Printscreen/Instagram

Slala je pisma četiri godine starijem Viktoru koji služi kaznu od 24 godine zbog dvostrukog ubistvau SAD-u. Viktor je počeo da odgovara na pisma, zbližavali su se i zaljubili jedno u drugo.

Naomi je otkrila i da su sada u braku, ali nije objašnjavala kako su uspeli oda držati ceremoniju s obzirom na njegov život iza rešetaka i kilometrima dalje od nje.

 

 

 

Otvorila je TikTok profil i počela da deli svoje iskustvo, odnosno kako izgleda veza sa zatvorenikom, kako se dopisuju, razgovaraju putem telefona... S korisnicima je podelila i vest da se uskoro seli u Mičigan kako bi mu bila što bliže. Kako bi ga barem malo opravdala za već 'odležanih' 11 godina, ispričala je da je imao teško detinjstvo, da je živio u hraniteljskim porodicama koje su ga zlostavljale, pa je veći deo tinejdžerskih dana proveo na klupicama u parku i napuštenim kućama.


Na njenu nesreću, Mičigen trenutno nema zakon o dobrom vladanju u zatvoru kao ni o smanjivanju kazne, ali nada se promeni kako bi njen suprug mogao negde 2027. godine da napustiti zatvor. U suprotnom će tamo biti do 2034., prenosi The Sun.

 

- Verujem da bi Viktora trebali da pomiluju, ne samo zato što je njegov slučaj bio nepravedan, već i zato što je on sad 30-godišnjak koji je naučio puno iz svojih grešaka i samo želi da dobije drugu priliku u životu - rekla je i ispričala da se jako kaje zbog svega.

Mnogi korisnici Instagrama i TikToka osudili su njihovu vezu kao i njenu odluku da se uopše dopisuje s ubicom. Ipak, njih dvoje ne mare za ružne komentare već jedva čekaju da započnu zajednički život.

 

Komentari (0)
Loading