"Zaboravio je da nosi NAOČARE za sunce": Otkrila je NEVERSTVO pomoću malog DETALJA na fotografiji

K.Ć Vesti 28.12.2021 13:06 0

Rekao joj da ide sa porodicom na kajak, ali kada joj je poslao selfi s reke, otkrila je da je vara

"Zaboravio je da nosi NAOČARE za sunce": Otkrila je NEVERSTVO pomoću malog DETALJA na fotografiji

Printscreen/TikTok

Angela je na svom TikToku podelila video u kojem je pokazala kako je otkrila svog dečka da je vara. Po njenim rečima, dečko je trebao sa porodicom da ide na reko, ali kada joj je poslao fotografiju sebe, provalila ga je zbog jednog detalja.

Kada je devojci stigao njegov selfi, na kom on nosi naočare za sunčanje, te je on zaboravio na njihov odraz, tada je Angela shvatila koliko je sati. Zumirala je fotografiju i u odrazu naočara ugledala je nepoznatu žensku osobu.

Takođe je podelila i fotografiju razmenjenih poruka, gde je on prestao da joj odgovara kada mu je bilo jasno da ga je uhvatila u neverstvu.

 

@angelalabaaa how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays ♬ what the fuck was that - champagnemami

 

U zasebnom videu, Angela je objasnila da je muškarac priznao da ju je varao kada ga je nazvala i pitala o toj fotografiji te su raskinuli istog trenutka.

- Glavni znak njegovog varanja je što me nije zvao na takve stvari, poput odlaska na kajak - objasnila je.

Angelini videi brzo su postali popularni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici saosećali su s njom te je uveravali kako nije zaslužila ovakvo ponašanje od njenog dečka.

 

Komentari (0)
Loading