Čudne stvari su se mesecima dešavale: Ema je mislila da joj kuću opseda duh pokojnog svekra, a istina je bila još strašnija

Vesti 28.10.2024 15:00 0

U kući su se mesecima čuli neobični zvuci, a čak ni porodični mačak nije hteo da jede u prizemlju, gde su bili najglasniji.

žena

Shutterstock

U kući su odjednom počeli da se čuju neki misteriozni zvuci i trajali su mesecima. Ema Rid (57) i njena porodica bili su uplašeni. Ona je sumnjala da je to duh njenog pokojnog svekra koji je preminuo baš pre nego što su počeli da se javljaju ti zvuci.

Mislila je da im duh svekar šalje upozorenja

Misteriozna dešavanja su kulminirala kada je njena 12-ogodišnja ćerka ostala zaključana napolju nakon što joj je ključ pukao u bravi. Kada se Ema vratila kući i kada su ušle unutra, dočekao ih je jak miris plina jer je njihov mačak slučajno uključio šporet. Da je njena ćerka upalila prekidač, mogla je da se desi razorna eksplozija, što je Emu navelo da pomisli kako je duh njenog svekra slao upozorenja.

Nakon tog bliskog susreta, kuća je postala središte čudnih zvukova – šaputanja, jaukanja i lupkanja, posebno kada bi Emina ćerka bila sama. Čak ni njihov mačor nije htio da jede u prizemlju gde su zvukovi bili najglasniji. Porodica je, uverena da imaju duha, pokušala da živi s tim jezivim smetnjama.

Umesto duha, to je bila smrtonosna pretnja

Ipak, ono što su smatrali misterioznim, pokazalo se kao smrtonosna pretnja, izvestio je „Wales Online“. Njihov stari bojler ispuštao je ugljen-monoksid, stvarajući zvukove koje su ukućani povezali s duhovima. „Imali smo sreće“, priznala je Ema. „Ono što smo smatrali duhom bilo je stvarna pretnja našoj bezbednosti.“ Ugljen-monoksid je štetan gas koji može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme ako se udiše dugo. Nastaje sagorevanjem goriva poput plina, drva, ulja. Bezbojan je i nema miris pa ne možete znati da li je oko vas. Simptomi trovanja ugljen-monoksidom uključuju glavobolju, vrtoglavicu, mučninu ili povraćanje, osećaj slabosti, zbunjenost, bolove u prsima i mišićima.

.

Video:

 

 

.

 

Komentari (0)
Loading