"Rodiću dete samo ako me partner godišnje zasipa novcem": Objavila spisak zahteva, pa razbesnela većinu očeva

Tatjana Badarević Vesti 25.10.2024 19:56 0

Dženi Darling je otkrila da će se pod određenim uslovima roditi dete

Dženi Darling

Shutterstock

Majčinstvo predstavlja pravi izazov i njemu moramo biti posvećeni 24 časa dnevno. Međutim, Tiktok influenserka Dženi Darling smatra da žena zbog rađanja deteta treba da bude nagrađena za to. Ona je naime, sa svojim pratiocima podelila svoje zahteve koje očekuje da joj njen partner ispuni ukoliko odluči da ima dete, kako prenosi Bright Side.

Dženi smatra da bi žena trebalo da bude plaćena 250.000 dolara godišnje, ukoliko ostane u drugom stanju i reši da rodi dete.

Ova smela mlada žena kaže da ne želi da žrtvuje svoje telo ukoliko određeni zahtevi ne mogu biti ispunjeni, a tiču se bebe i nje. 

"Moj stav će razbesneti većinu očeva, ali ovo je moj izbor", prokomentarisala je Dženi.

Dženi, koja zapravo nikada nije želela da postane mama, otkrila je da od lekara zatražila da joj čak uklone matericu. Međutim, sada se predomišlja, ukoliko njen partner ispuni određene uslove kada je u pitanju njeno ostvarivanje u ulozi majke. 

"Osećam da, kao žena, žrtvujem mnogo toga. Ovaj spisak mojih zahteva je zapravo ono minimum što ja tražim", nastavlja ona, "ja nisam ovde da bih patila."

Darling otkriva da želi da bude zaprošena pre trudnoće, želi da ima predbračni ugovor koji sadrži klauzulu o potencijalnom neverstvu i želi da se porodi negde u inostranstvu.

Većina ju je podržala, pogotvo što se tiče finansijskog dela. Međutim, neki i nisu bili baš optimistični povodom Dženine liste pa su je okarakterisali kao ženu koja "ne ceni dovoljno samu sebe."

 

Komentari (0)
Loading