Aleksandra otkrila da ima bizarnu fobiju: Svakog dana se suočava sa svojim najvećim strahom koji je parališe

Tatjana Badarević Vesti 24.10.2024 17:56 0

Konobarica je objasnila da ima fobiju od kečapa, a umak joj izaziva paniku

konobarica

Printscreen/TikTok

Aleksandrian Govan iz Džordžije radi kao konobarica, a nedavno je sa pratiocima na TikToku podelila da pati od "retke fobije", koja joj otežava posao.

23-godišnja konobarica objasnila je da ima fobiju od kečapa te da joj taj umak izaziva paniku i gađenje. Objavila je snimak kako preliva kečap iz jedne flaše u drugu, sa uznemirenim izrazom lica te dodala kako joj je to "najgori trenutak u danu". 

"Razvila sam strah od kečapa nakon što me sestra poprskala njime", objasnila je, dodajući da ima fobiju od svoje 12. godine. 

 

 

Ne voli ni majonez 

Objasnila je da počne da se trese čim oseti miris ili ugleda kečap, no i da ne voli ni – majonez. Priznala je kako toliko mrzi kečap da joj je zvuk istiskanja kečapa iz flaše potpuno nepodnošljiv. 

"Kada imam kontakt s kečapom na poslu, osećam se loše. Mislim da mi najviše smeta miris", objasnila je u snimku koja je prikupila 8,7 miliona pregleda. 

Inače, fobija od kečapa naziva se mortuusequusphobia. To je specifičan strah koji neki ljudi imaju prema kečapu, iako je vrlo retka pojava. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Poznati svetski kuvar napravio pljeskavicu i ajvar i razbesneo ceo Balkan! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading