14:21 Porodica "Neću da idem u školu!": Evo šta treba da uradite kada se kod deteta javi strah i kako mu pomoći da prevaziđe
15:21 Ispovesti "Da li je prekasno za mene?’": Stela ima preko 60 godina i oseća se staro, "a muškarci me više ne primećuju"
09:33 Porodica Osećaju li životinje naš strah? Naučnici pronašli neverovatna saznanja testirajući pse i konje
14:45 Poznati "Moju sestru je pregazio auto ispred mene": Penelope Kruz otkrila traumu zbog koje nikad neće sesti za volan
12:08 Ispovesti Smrtni strah generacije Z: Obična sitnica i za neke svakodnevna navika za neke je živi pakao, evo i zašto
22:13 Zdravlje Osećate li često da je neko u vašoj sobi dok spavate? Evo koji su razlozi, a možda je potrebno posetiti i lekara
16:16 Ispovesti "Ne želim žene oko sebe": Ovaj čovek pati od retke fobije zbog koje 55 godina ne izlazi iz kuće, neverovatno ali istinito!
11:10 Porodica Prevara nije najveći strah kod muškaraca: Evo šta ih najviše plaši, a neće to da priznaju
16:00 Horoskop Glume NEDODIRLJIVE i postavljaju ZID oko sebe: Ovih ŠEST znakova skoro NIKAD ne pokazuju emocije, sve dolazi iz STRAHA
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale