Momak nije oprao zube čak 20 godina! Evo šta je zubar video kada je otišao na pregled

Vesti 20.10.2024 15:58 0

Kad je pokazao svoje zube stomatologu, on je bio vidno iznenađen stanjem.

zubi

Printscreen/Youtube

Jedan momak nije prao zube 20 godina, a stomatolog je bio šokiran kada je otišao na pregled. Muškarac se pojavio u britanskoj emisiji „Embarrassing Bodies“ koja pomaže ljudima s raznim telesnim problemima. Momak ima 21 godinu i priznao je da zube nije oprao 20 godina.

Od malih nogu nije voleo da pere zube

Džej je objasnio da od malih nogu nije voleo da pere zube, a tokom godina nije mnogo učinio kako bi očuvao njihovo zdravlje. „Jeo sam nezdravu hranu, pio puno gaziranih pića i uopšte se nisam brinuo o zubima“, priznao je. Takođe je rekao da ih nije redovno prao.

 

 

Kad je pokazao svoje zube stomatologu dr Džejmsu Raselu, on je bio vidno iznenađen stanjem zuba. Na mnogim mestima, zubni niz bio je veoma oštećen, a pojedini zubi su gotovo potpuno istrulili. „Mnogo je toga ovde, nije da imaš bolest desni... jednostavno je reč o teškom propadanju zuba“, rekao je zubar.

Dobio je novi osmeh

Uprkos ozbiljnosti situacije, momak je bio ohrabren kad je saznao da postoje rešenja za njegov problem. Preporučen mu je da napravi krunice, uz strogi savet da promeni navike kako bi zadržao novi osmeh. Nakon ove intervencije, Džej je doživeo transformaciju. Ne samo zbog zuba, nego i zbog novog izgleda. Izgledao je kao potpuno druga osoba.

.

Video:

@najzena.rs Svekrva me razbesnela pred porođaj! Evo šta je htela da uradi! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

.

 

Komentari (0)
Loading