Sa 8 godina je imao kliničku smrt: Rekli su da neće moći da govori, ali desilo se čudo i mami je ispričao koga je video „na nebu“, žena zanemela!

Vesti 17.10.2024 17:50 0

Doktori su majci rekli da ne gaje veliku nadu, a ako njen sin preživi, možda više neće moći da hoda, govori i jede.

dečak

Printscreen/Youtube

Osmogodišnji dečak, koji je dva puta imao kliničku smrt u saobraćajnoj nesreći, opisao je svoje iskustvo o onome što je video dok je bio „na nebu“. Landon se 1997. godine vraćao kući iz crkve sa majkom Džuli i ocem Endijem Kempom kada su doživeli tešku saobraćajnu nesreću. Otac je poginuo na licu mesta, dok je Landon, prema rečima lekara, dva puta klinički umro. 

Rekli da više neće moći da hoda i govori

U videu koji je objavljen na „Jutjubu“ Landon opisuje šta je doživeo tokom tog iskustva. Nakon što je reanimiran i prebačen u bolnicu u Severnoj Karolini, njegova majka se prisetila tog tragičnog dana: „Poslednje što sam čula bio je vrisak mog sina, a zatim nisam ništa videla, ni hitnu pomoć, ništa“, rekla je majka za „Christian Broadcasting Network“.

 

 

Zbog teškog oštećenja automobila, spasilačke ekipe nisu mogle odmah da vide Landona. Njegovo telo pronašli su tek nakon što su primetili njegovu cipelu. Kad su ga izvukli iz automobila, Landon nije disao, ali su odmah započeli s oživljavanjem i prebacili ga u bolnicu. Lekari su rekli majci da, iako nisu imali velike nade, ako preživi, njen sin možda više neće moći da hoda, govori ili jede.

dečak

Printscreen/Youtube

 

Na nebu je video preminulog oca

Čudom, dečak je preživeo operaciju bez ikakvog oštećenja mozga. Godinama kasnije, počeo je majci da priča svoja iskustva iz tog vremena. Rekao joj je da je na nebu video svog oca, ali i dvoje druge dece koje je njegova majka izgubila u spontanim pobačajima, o čemu mu nikada nije pričala.

Landon je opisao svoje iskustvo kao da je gledao delove filma, a poseban utisak je na njega ostavio trenutak kada mu je prišao Isus i rekao da mora da se vrati na Zemlju kako bi bio dobar hrišćanin i svedočio o svemu što je video na nebu, ispričao je Landon u videu.

dečak

Printscreen/Youtube

 

Danas, zahvaljujući svom iskustvu, pomaže ljudima koji prolaze kroz teške gubitke ili traže nadu u teškim trenucima. Njegova majka Džuli takođe ističe kako je to iskustvo promenilo njen pogled na život i veru. „Iako sam se tada pitala zašto Bog nije poslao anđela da mi spasi sina, danas znam da su anđeli bili s nama. Umesto ljutnje, pronašla sam način da naša priča bude inspiracija drugim ljudima da ne gube veru“, rekla je majka.

.

Bonus video:

 

@najzena.rs Svekrva me razbesnela pred porođaj! Evo šta je htela da uradi! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading