Celog života sam imala plave oči, a onda su se preko noći promenile: Devojka šokirala slikama iz detinjstva, svi su mislili da laže

Vesti 17.10.2024 11:56 0

Njen video je sakupio 2 miliona gledalaca koji su bili šokirani njenom transformacijom i tražili da vide njene slike iz detinjstva

devojčica

Printscreen/TikTok/maroonwench

Dobro je poznata činjenica da se bebe rode sa plavim očima koje kasnije mogu ali i ne moraju da promene boju. Jaka svetlost takođe može privremeno promeniti njihovu boju. 

Međutim, nismo navikli na trajnu i naglu promenu boje očiju kod odraslih osoba.

„Faktori koji mogu uzrokovati promenu boje očiju su geni, bolesti, lekovi i trauma,“ rekao je Omar Čodri, MD, oftalmolog iz Potomaka, u Merilendu.

Svedok ove promene bila je i devojka koja se na TikTok-u potpisuje kao ,,maroonwench". Njene oči su se naime drastično promenile preko noći kada je imala 16 godina. Kako joj mnogi nisu verovali, devojka je odlučila da podeli svoje slike iz detinjstva i ispriča svoju priču.

,,Kad god neko spomene da imam zelene oči, to me iznenadi jer nisam imala zelene oči do otprilike 16-e godine života. Uvek sam imala plave oči," rekla je ona.

Nastavila je rekavši da je na svakoj slici imala blistave plave oči koje su jednog dana postale sive.

,,Pomislila sam da se to desilo zato što sam bila depresivna. Kao da je svetlost nestala iz mojih očiju," objasnila je.

 

 

,,Navodno postoji neka epigenetska komponenta koja utiče na boju očiju."

Nakon što su se boja njenih očiju promenila u sivu boju, godinu dana kasnije se promenila u zelenu.

,,Sećam se da sam se probudila jednog dana, pogledala se u ogledalo i pomislila- 'O Bože, oči su mi druge boje'", otkrila je ona.

Od tada pa sve do danas joj je neobično kada ljudi primete da ima zelene oči.

 

@maroonwench Replying to @0lilahoney0 the blue eyes in question! Had to go digging for these. My mom says there’s a million more photos in storage. #greeneyes #redhair #blueeyes ♬ Green Eyes - Coldplay

 

Njen video je sakupio 2 miliona gledalaca koji su bili šokirani njenom transformacijom i tražili da vide njene slike iz detinjstva. Ona im je ubrzo uslišila želju podelivši slike na kojima se jasno videlo da je imala plave oči. Kasnije je bilo jasno da su oči postale sive, pa onda zelene.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Sa 34 postala baka, pa našla dečka kojem može da bude mama! #najžena #žena #fyp #viraltiktok #viral #foryoupage #viralvideos ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading