Više od milion ljudi pustilo suzu: Dečak 11 dana nije video tatu, njihov susret je beskrajno dirljiv

Vesti 16.10.2024 15:30 0

Majka zabeležila susret deteta sa tatom koga nije video skor dve nedelje, jer je radio van grada.

dečak

Printscreen/TikTok

Sin 11 dana nije video tatu koji je radio na područjima pogođenim uraganima u Americi koji su harali protekle tri nedelje. Njegova dirljiva reakcija raznežila je ljude, a snimak koji je zabeležila majka i objavila na Tik Toku je do sada pogledan više od milion puta.

Taj trenutak je sve raznežio

Video snimak prikazuje dečaka koji se sa grupom prijatelja vraćao iz škole. U jednom trenutku čuo je poznatu sirenu automobila svog oca i kada ga je ugledao, odmah je bacio školsku torbu i kesu koju je nosio i potrčao mu u zagrljaj. Dirljiv trenutak raznežio je dečakovu majku, ali i gotovo sve ljude koji su snimak pogledali na Tik Toku.

 

@jbowen82 the sweetest reaction to daddy being home ❤️#alabamapower #dadsoftiktok #lineman #Georgia ♬ original sound - .

 

Zagrljaj mu je bio potreban više od ičega

"Ovaj slatki dečak sve je ostavio kako bi potrčao svom tati u zagrljaj", "Mama i tata, dobro ste ga vaspitali", "Hvala vam na pomoći, drago mi je da ste se konačno vratili svojoj porodici", "Ljude koji rade na dalekovodima stvarno premalo cenimo. To su pravi heroji, a ovakvi trenuci im sigurno mnogo znače", "Taj zagrljaj mu je bio potreban više od ičega na svetu", neki su od komentara ispod objavljenog videa.

.

Bonus video:

 

@najzena.rs Danijela preživela urgan Milton! Strahuje da li joj je porodica jos živa! #najzena #najzenasrbije #fyp #foryoupage #foryou #fypシ゚ #milton #uragan ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading