Imala preko 300 kilograma, a onda smršala više od 180: Poznata infulenserka mislila da nikada više neće stati na noge, danas sija?

Nedeljko Tišanović Vesti 14.10.2024 20:23 0

Ovaj uspeh je neverovatan.

Printscreen/Instagram

Printscreen/Instagram

Amber Račdi, koja je imala 376 kilograma, postala je poznata širom sveta kada je sa samo 24 godine doživela značajnu promenu u svom životu. Njen novi izgled oduševio je mnoge, a priča ima srećan završetak.

Pre nego što je započela proces mršavljenja, Amber se, uprkos podršci svog dečka, nije osećala srećno i prihvaćeno, a njena potreba za hranom postajala je sve jača. Prva prekretnica došla je kada je učestvovala u TV emisiji "Moj život sa 300 kilograma", koja joj je pružila priliku da se suoči sa svojim strahovima i započne put ka mršavljenju.

Amber je od pete godine imala problema sa viškom kilograma, a situacija se pogoršavala kako je odrastala. Do 23. godine, nije mogla da stoji duže od pola sata, a težina joj je postala nepodnošljiva. Osećala se užasno i hranu je koristila kao utehu.

Tokom svog putovanja mršavljenja, Amber je dobila podršku od lekara, nutricionista i trenera, što joj je pomoglo da izgubi više od 190 kilograma do kraja emitovanja emisije.

Nakon što je postigla značajnu promenu, Amber je konačno mogla da uživa u aktivnostima koje pre nije mogla, ali je njen dečko odlučio da prekine vezu. Ipak, to je nije obeshrabrilo, nije razmišljala o povratku starim navikama.

Danas je Amber influenserka, a mnogi koji se bore sa sličnim problemima prate njene savete.



Bonus video: 

@najzena.rs Nevenku je snaja smrtno uvredila tokom ručka! Evo šta joj je uradila #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading