Svi muškarci treba da se ugledaju na njega: „Zaspala sam u vozu, a on je ovo uradio, hvala mu do neba“

Vesti 07.10.2024 12:22 0

Žene se nekada ne osećaju sigurno ako putuju same, a jedan muškarac je dokazao da ne treba da bude tako.

žena

Shutterstock

Putovanje vozom jedne devojke oduševilo je ljude na društvenim mrežama zbog postupka nepoznatog muškarca. Sabrina je opisala šta joj se dogodilo na svom Tviter profilu, gde je priznala da je u početku mislila da je čovek neki čudak, ali to je bilo pre nego što je otkrila šta je učinio za nju.

Hteo je da se uveri da ću biti bezbedna

"Sinoć, tokom četvoročasovnog putovanja do Londona, zaspala sam, i to čvrsto. Sedela sama, a torba i mobilni su mi stajali na stolu. Slušalice u ušima s uključenom muzikom. Kada sam se probudila primetila sam da je uz grupu vrlo pijanih momaka na drugom kraju vagona bio jedan muškarac", napisala je u objavi.

žena

Shutterstock

 

Taj muškarac je seo preko puta nje. Isprva su joj kroz glavu prošle razne negativne misli, recimo, šta on želi od nje i jesu li joj sve stvari na broju. Ali, kako je silazila iz voza, nepoznati muškarac odlučio je da joj otkrije istinu o svojim namerama. "Potapšao me po ramenu i rekao: 'Nisam hteo da te uplašim, samo nisam želeo da spavaš bez nadzora.“ Sve vreme je sedeo tamo kako bi se uverio da ću biti bezbedna zbog pijanih mladića koji su bili u vozu", objasnila je.

žena

Printscreen/Twitter

 

Svaka mu čast, ma ko bio

Njena objava je brzo postala viralna, a mnogi ljudi su bili oduševljeni postupkom ovog muškarca. "Dirljiva priča. On je muškarac kojeg svi želimo u blizini u takvim trenucima. Svi muškarci treba da se ugledaju na njega", komentarisala je jedna žena, dok je druga dodala: "Apsolutno dirljiva priča. Svaka čast tom gospodinu, ma ko on bio."

Bonus video:

Komentari (0)
Loading